NBA

Ο Μάικ Τζέιμς καλεί τον Κέβιν Ντουράντ στο Μονακό και ξέρει τι θα προσφέρει η ομάδα του στον KD

Ο Ντουράντ με τον Μάικ Τζέιμς | 29 Απριλίου 2022
Ο Ντουράντ με τον Μάικ Τζέιμς | 29 Απριλίου 2022 IN TIME SPORTS

Ένα γιοτ θα προσφέρουν οι παράγοντες της Μονακό στον Κέβιν Ντουράντ, για να τον πείσουν να έρθει στην Ευρώπη. Αυτό είπε ο Μάικ Τζέιμς, με μεγάλη δόση υπερβολής, το βράδυ της Κυριακής (5/2).

Η φιλία τους κρατάει χρόνια, ενώ μόλις την περσινή σεζόν ο Κέβιν Ντουράντ ταξίδεψε στην Ευρώπη για να τον δει να παίζει στα playoffs της EuroLeague. Ο Μάικ Τζέιμς διάβασε την είδηση πως οι Φοίνιξ Σανς θα κάνουν all-in για τον KD σε περίπτωση που οι Μπρούκλιν Νετς τον βγάλουν στο σφυρί και αντέδρασε με επικό τρόπο.

"Όλοι θα τον θέλουν. Η Μονακό θα του προσφέρει ένα γιοτ" έγραψε ο Τζέιμς στο Twitter, για τον παίκτη με τον οποίο συνυπήρξε στους Νετς, για τον παίκτη που είδε πέρυσι δύο από τους αγώνες των Μονεγάσκων με τον Ολυμπιακό, έναν στο Μόντε Κάρλο και έναν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Φυσικά θέμα Ντουράντ για τη Μονακό δεν υφίσταται, καθώς ο KD παραμένει σε υψηλό επίπεδο και έχει συμβόλαιο σε ισχύ έως το καλοκαίρι του 2026. Ένα συμβόλαιο που του αποφέρει 44 εκατομμύρια φέτος, 48 εκατομμύρια την επόμενη, 51 εκατομμύρια τη μεθεπόμενη και 55 εκατομμύρια την τελευταία σεζόν του deal που είχε υπογράψει με τους Νετς.

TAGS NBA EUROLEAGUE ΜΟΝΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ