EUROLEAGUE

Ο Μάικ Τζέιμς αποκάλυψε στον Σακίλ ΜακΚίσικ ότι ο Κέβιν Ντουράντ είχε προβλέψει το ταξίδι του σε Μονακό και ΣΕΦ

Ο Ντουράντ με τον Μάικ Τζέιμς | 29 Απριλίου 2022
Ο Ντουράντ με τον Μάικ Τζέιμς | 29 Απριλίου 2022 IN TIME SPORTS

Καλεσμένος στο podcast Players Choice με "οικοδεσπότη" τον Σακίλ ΜακΚίσικ ήταν ο Μάικ Τζέιμς και μεταξύ άλλων μίλησε για τη φιλική σχέση του με τον Κέβιν Ντουράντ, που τον έφερε μέχρι την Ευρώπη για τα playoffs της Euroleague.

Ο Μάικ Τζέιμς είχε ενδιαφέροντα πράγματα να πει στο podcast "Players Choice". Σε μια κουβέντα που κράτησε περισσότερο από 70 λεπτά και με οικοδεσπότη τον Σακίλ ΜακΚίσικ, ο ηγετικός γκαρντ της Μονακό αποκρίθηκε για τη φιλία που έχει με τον Κέβιν Ντουράντ και πώς τον... έπεισε να έρθει στην Ευρώπη για τους αγώνες στα playoffs της EuroLeague απέναντι στον Ολυμπιακό.

Όπως αποδείχθηκε, στην πραγματικότητα ήταν κάτι πάρα πολύ απλό. Περισσότερο μια εκατέρωθεν υπόσχεση, σύμφωνα με την οποία όποιος εκ των δύο τελείωνε νωρίτερα τη σεζόν θα ταξίδευε για να δει τον άλλον εν δράσει.

Τη στιγμή εκείνη ο Natural 5 δεν πίστευε πως ο KD θα είναι αυτός που θα κάνει το ταξίδι στην Ευρώπη, θεωρώντας δεδομένο πως η Μπρούκλιν Νετς θα φτάσουν μακριά στα NBA playoffs και θα διεκδικήσουν το δαχτυλίδι. Συνέβη όμως, διότι έπαιζαν άσχημα και αποκλείστηκαν νωρίς (με 4-0 από τους Σέλτικς στον πρώτο γύρο), με αποτέλεσμα ο Ντουράντ να κληθεί να ενεργοποιήσει τη δέσμευσή του. Μάλιστα, όπως ομολόγησε ο Τζέιμς, ο Ντουράντ είχε πολύ κακό προαίσθημα και τον είχε ενημερώσει ότι θα τα πουν σύντομα από κοντά.

Χαρακτηριστικά, ο Τζέιμς ανέφερε: "Όταν πήγα στους Νετς ο μόνος που πραγματικά ήξερα ήταν ο Μπλέικ. Ο Κέβιν ήταν ένας από τους ανθρώπους που εγγυήθηκαν για μένα ώστε να πάω στο Μπρούκλιν και να υπογράψω. Έτσι όταν υπέγραψα και πηγαίναμε εκτός έδρας, είδαμε ότι μας άρεσαν κοινά πράγματα και κάναμε παρέα. Έπαιρνε τη μεγάλη σουίτα, πηγαίναμε εκεί, παίζαμε, μιλούσαμε και ήρθαμε κοντά.

Μετά από αυτό, όταν επέστρεψα στην Ευρώπη είπαμε ότι όποιου η σεζόν ολοκληρωθεί πρώτη, ο άλλος θα έρθει να δει τα playoffs. Όταν το πρωτοείπα, σκέφτηκα ότι οι Νετς θα πάνε στους Τελικούς και θα πάω κι 'γώ. Όταν όμως πήγαιναν χάλια και έχαναν, του τηλεφώνησα μια μέρα και του είπα ότι αυτό σημαίνει πως εσύ θα έρθεις να δεις τη δική μου σειρά.

Αρχικά είπε πως δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει, αλλά μετά από μια εβδομάδα με πήρε πίσω και πριν αρχίσουν τα playoffs και μου πει ότι θα είμαι εκεί σε μερικές εβδομάδες γιατί είμαστε καταδικασμένοι να χάσουμε".

Ιδού το σχετικό απόσπασμα

Για όποιον θέλει ν' απολαύσει όλο το επεισόδιο

TAGS EUROLEAGUE ΜΟΝΑΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ