NCAA

Ο Μάικ Σιζέφσκι αποφάσισε να αποσυρθεί στο τέλος της επόμενης σεζόν μετά από 48 χρόνια στους πάγκους

Ο Μάικ Σιζέφσκι στον πάγκο του Duke
Ο Μάικ Σιζέφσκι στον πάγκο του Duke Ⓒ 2021 GERRY BROOME/ASSOCIATED PRESS

Ο πολύπειρος Αμερικανός κόουτς του Ντιουκ, Μάικ Σιζέφσκι αποφάσισε να βάλει τέλος σε μία μακρά πορεία στους πάγκους (από το 1974) και να αποσυρθεί στο τέλος της επόμενης σεζόν.

Έτοιμος να κρεμάσει τα... παπούτσια του μετά από 48 χρόνια είναι ο Μάικ Σιζέφσκι, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ο Αμερικανός τεχνικός αποφάσισε να αποσυρθεί μετά το φινάλε της επόμενης σεζόν.

Ο πολύπειρος κόουτς που βρίσκεται στον πάγκο του Ντιουκ φέρεται να έχει πάρει αυτή την απόφαση μετά από αρκετή σκέψη, ενώ οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν αν όχι τις επόμενες ώρες, σίγουρα τις επόμενες ημέρες.

Μάλιστα, πρώτη επιλογή για την αντικατάστασή του στον πάγκο του Ντιουκ, φέρεται να είναι ο ασίσταντ κόουτς και πρώην παίκτης του Ντιουκ, Τζον Σέγιερ.

Να θυμίσουμε ότι ο ίδιος εργάστηκε για πρώτη φορά στο Ντιουκ το 1980, ενώ μάλιστα είχε ξεκινήσει την προπονητική του καριέα ως ασίσταντ τη σεζόν 1974-75. Ο ίδιος έχει κατακτήσει συνολικά πέντε πρωταθλήματα NCAA, τρία χρυσά μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες (2008, 2012, 2016), δύο χρυσά και δύο χάλκινα σε Παγκόσμια Κύπελλα με την ομάδα των ΗΠΑ.

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ