SUPER CUP ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Λούκα Βιλντόσα στο SPORT24: "Θα είναι σπουδαίος τελικός με τον Ολυμπιακό, στο τέλος της ημέρας παίζουμε 5 εναντίον 5"

Ο Λούκας Βιλντόσα με τον δημοσιογράφο του SPORT24, Στέφανο Μακρή
Ο Λούκας Βιλντόσα με τον δημοσιογράφο του SPORT24, Στέφανο Μακρή SPORT24

Ο Λούκα Βιλντόσα μίλησε στο SPORT24 ενόψει του σημερινού (30/9) τελικού του Super Cup του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό (20:30, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) τονίζοντας ότι θα είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες.

Ο Λούκα Βιλντόσα επέστρεψε δυναμικά μετά τον τραυματισμό του, πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση στην νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ στον δεύτερο ημιτελικό του Super Cup.

Αποστολή στη Ρόδο: Στέφανος Μακρής

Λίγες στιγμές αργότερα μίλησε στο SPORT24 για την νίκη των "πράσινων", την κατάσταση που βρίσκεται μετά τον τραυματισμό του, αλλά και τον σημερινό (30/9) τελικό με τον Ολυμπιακό (20:30, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24).

Αναλυτικά ο Λούκα Βιλντόσα δήλωσε:

Ποιες είναι οι σκέψεις σου για το πρώτο παιχνίδι της σεζόν;

"Νομίζω ότι μπήκαμε στο παρκέ λίγο χαλαροί ή νευρικοί. Στο δεύτερο μέρος δουλέψαμε και εξελιχθήκαμε σαν ομάδα και κάναμε καλή δουλειά. Θα χρειαστούμε χρόνο, αλλά χαίρομαι για την νίκη".

Πώς αισθάνεσαι εσύ μετά τον τραυματισμό σου;

"Βρίσκω σταδιακά τον ρυθμό μου. Έχασα σχεδόν 15 μέρες όπου δεν έκανα τίποτα, οπότε βρίσκω την φόρμα μου. Είμαι χαρούμενος που είμαι ξανά μαζί με την ομάδα".

Είναι η πρώτη φορά που θα αντιμετωπίσεις τον Ολυμπιακό ως παίκτης του Παναθηναϊκού. Ποιες είναι οι πρώτες σου σκέψεις;

"Θα είναι σπουδαίο παιχνίδι. Έχουμε και οι δύο καλές ομάδες, αλλά στο τέλος της ημέρας παίζουμε 5 εναντίον 5. Δεν χρειάζεται να σκεφτούμε κάτι άλλο παρά την άμυνά μας και την επίθεσή μας. Έχουμε πολλά πράγματα να δουλέψουμε και θα δούμε πώς θα πάει".

Κάνεις κάποιες συγκεκριμένες σκέψεις για το παιχνίδι; Ο Ολυμπιακός έχει έναν σταθερό κορμό από πέρυσι, ενώ εσείς έχετε πολλά νέα πρόσωπα.

"Είναι οι περσινοί φιναλίστ της EuroLeague. Έχασαν τον Βεζένκοβ, αλλά τον αντικατέστησαν με τον Σίκμα. Έχουν καλή ομάδα και πρέπει να παλέψουμε. Έχουμε κι εμείς καλή ομάδα. Θα είναι σπουδαίο παιχνίδι".

Σκέφτεστε να μιλήσετε κάπως στον Σλούκα που παίζει κόντρα στην πρώην ομάδα του;

"Είναι ενθουσιασμένος, όπως και όλοι. Είμαστε μαζί σε αυτό".

TAGS SUPER CUP ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ