ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Λίλαρντ “καθάρισε”, πάλι, για τους Μπλέιζερς

AP Photo/Marcio Jose Sanchez AP Photo/Marcio Jose Sanchez

Σε ένα παιχνίδι με... ευρωπαϊκό σκορ, οι Μπλέιζερς επιβλήθηκαν με 99-92 των Γκρίζλις, με τον Ντάμιαν Λίλαρντ να κάνει για ακόμα μία φορά την διαφορά.

Οι Μπλέιζερς ήξεραν, όπως και πολλοί πριν από αυτούς, ότι για να κερδίσουν τους Γκρίζλις θα έπρεπε να ζοριστούν πάρα πολύ. Αποδείχθηκε ότι ήταν έτοιμοι για αυτό, μην έχοντας κανένα πρόβλημα να παίξουν το παιχνίδι των Γκρίζλις για να τους κερδίσουν με 99-92.

Το Πόρτλαντ εστίασε στην άμυνα, κερδίζοντας πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ, αφού με 3 λεπτά να μένουν για το τέλος του αγώνα ήταν μπροστά στο σκορ με 97-83, με τους Γκρίζλις απλώς να μειώνουν στο τέλος την έκταση της ήττας τους.

Ο Ντάμιαν Λίλαρντ με 24 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Μέγιερς Λέοναρντ να προσθέτει 12 πόντος και τον Σι Τζέι ΜακΚόλουμ 11 πόντους, αλλά με 5/16 σουτ.

Για τους Γκρίζλις, ο Μάικ Κόνλεϊ είχε 23 πόντους, ο Τζάρεν Τζάκσον 16 πόντους και ο Κάιλ Άντερσον 15 πόντους, με τον Μαρκ Γκασόλ να προσθέτει 14 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

AP Photo/Marcio Jose Sanchez

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ