STOIXIMAN AEGEANBALL

Ο Λεσόρ στο SPORT24 για Σλούκα και Βιλντόσα: "Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω δίπλα τους"

Ο Λεσόρ στο SPORT24 για Σλούκα και Βιλντόσα: "Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω δίπλα τους"

Ο Ματίας Λεσόρ μίλησε στην κάμερα του SPORT24 για τον Εργκίν Αταμάν, τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, τη συνύπαρξη με τον Κώστα Σλούκα, αλλά και τον Ιωάννη Παπαπέτρου, με τον οποίο ελπίζει να ξαναβρεθεί στον Παναθηναϊκό.

Ο Ματίας Λεσόρ δήλωσε ανυπόμονος να μπει στο παρκέ για να παίξει δίπλα σε Κώστα Σλούκα και Λούκα Βιλντόσα, ευχόμενος παράλληλα πως θα κυκλοφορεί για δεύτερη σερί σεζόν στα ίδια αποδυτήρια με τον Ιωάννη Παπαπέτρου.

"Ήταν μια σπουδαία πρόκληση για μένα, έμοιαζε πολύ με την στιγμή που υπέγραψα στην Παρτίζαν. Ο Παναθηναϊκός θέλει να επιστρέψει στην κορυφή, ήρθα για να βοηθήσω κι εγώ" ανέφερε αρχικά στην κάμερα του SPORT24, για να προσθέσει εν συνεχεία αναφερόμενος σε Κώστα Σλούκα και Λούκα Βιλντόσα: "Είναι σπουδαίο ότι θα παίξω με δύο σπουδαίους πόιντ γκαρντ, θα μας βοηθήσουν. Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω μαζί τους".

Για τον Ιωάννη Παπαπέτρου, με τον οποίο συνυπήρξε πέρσι στην Παρτίζαν: "Μου είπε πολλά σπουδαία πράγματα ο Ιωάννης για τον Παναθηναϊκό και την Αθήνα. Τον εμπιστεύομαι πολύ, με έκανε να είμαι πιο σίγουρος γι αυτή την επιλογή. Ελπίζω να είμαστε πάλι συμπαίκτες. Ελπίζω πως θα υπογράψει κι αυτός, για να είμαστε μαζί".

Όσον αφορά στον Εργκίν Αταμάν ανέφερε πως "Μίλησα μαζί του πριν υπογράψω. Είναι ένας πολύ επιτυχημένος προπονητής, έχει κερδίσει δύο φορές την EuroLeague τα τελευταία χρόνια. Ανυπομονώ να παίξω υπό τις οδηγίες".

Ενώ για το τι κρατάει από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς υποστήριξε: "Την υπομονή του, την επιμονή του για τη νίκη και τον τρόπο με τον οποίο προσπαθούσε να βγάλει τον καλύτερο εαυτό από τους παίκτες του".

TAGS STOIXIMAN AEGEANBALL ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ