NBA

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και η "βεντέτα" με τον παραγωγό της σειράς Squid Game

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και η "βεντέτα" με τον παραγωγό της σειράς Squid Game
2021 AP PHOTO/RINGO H.W. CHIU

Στον ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν άρεσε το φινάλε του Squid Game. Στην Χουάνγκ Ντονγκ-χιουκ δεν άρεσε το Space Jam 2. Και κάπως έτσι γεννήθηκε μια ξεκαρδιστική "βεντέτα" ανάμεσα στον Βασιλιά του ΝΒΑ και τον Κορεάτη δημιουργό.

Είναι η δημοφιλέστερη σειρά στην ιστορία του Netflix, μια σειρά που έχει προκαλέσει παροξυσμό και διαφόρων ειδών σχόλια τους τελευταίους μήνες.

Το Squid Game μπήκε σε εκατομμύρια σπίτια και πρόσφατα έγινε αντικείμενο συζήτησης ανάμεσα στον ΛεΜπρόν Τζέιμς και τον Άντονι Ντέιβις, από την οποία προέκυψε μια απίθανη "βεντέτα" ανάμεσα στον Βασιλιά του ΝΒΑ και στον δημιουργό του κορεάτικου σίριαλ.

"Δεν μου άρεσε το φινάλε. Μπες στο αεροπλάνο ρε φίλε, πήγαινε να δεις την κόρη σου, τι στο καλό κάνεις;" ήταν τα λόγια του Bron στον Άντονι Ντέιβις, με το video να φτάνει στον Χουάνγκ Ντονγκ-χιουκ που αντεπιτέθηκε με απίθανο τρόπο!

"Εχετε δει το Space Jam, 2; Ο ΛεΜπρόν είναι κουλ και μπορεί να λέει ό,τι θέλει, τον σέβομαι γι' αυτό. Χαίρομαι που είδε όλη την σειρά, όμως δεν θα άλλαζα το φινάλε. Αυτό είναι το δικό μου φινάλε. Αν εκείνος έχει δικό του, το οποίο θα τον ευχαριστούσε, ίσως κάνει το δικό του sequel. Θα το δω και ίσως του στείλω ένα μήνυμα στο οποίο θα του λέω ότι μου άρεσε η σειρά, εκτός από τον επίλογό της".

Ο Τζέιμς είδε τις δηλώσεις του Κορεάτη στον Guardian μέσω ενός tweet του Sports Illustrated, για να σχολιάσει "αυτό δεν μπορεί να είναι αληθινό, έτσι;;; Ελπίζω πως δεν είναι". Και κάπως έτσι είναι οι "βεντέτες" που θέλουμε να βλέπουμε.

TAGS NBA ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ ΛΕΙΚΕΡΣ ΗΠΑ VIRAL SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ