NBA

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς αυτοανακηρύχθηκε "κορυφαίος όλων των εποχών" και ο Σακίλ Ο' Νιλ συμφώνησε μαζί του

Ο Σακίλ Ο' Νιλ κι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς την εποχή που αγωνίζονταν στους Κλίβελαντ Καβαλίερς
Ο Σακίλ Ο' Νιλ κι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς την εποχή που αγωνίζονταν στους Κλίβελαντ Καβαλίερς AP PHOTO/TONY DEJAK

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς αποκαλεί τον εαυτό του κορυφαίο όλων των εποχών και ο Σακίλ Ο' Νιλ συμφωνεί πως ο ηγέτης των Λος Άντζελες Λέικερς είναι ο καλύτερος στην ιστορία του μπάσκετ.

Η συζήτηση περί G.O.A.T. είναι ατέρμονη, πάντα υπήρχε, πάντα θα υπάρχει, όμως η πραγματικότητα είναι μία. Κάθε άνθρωπος έχει τη γνώμη του, κάθε άνθρωπος έχει τις συμπάθειες, τις αδυναμίες και τις αντιπάθειές του. Για κάποιος κορυφαίος όλων των εποχών είναι ο Μάικλ Τζόρνταν, για κάποιους ο Μάτζικ Τζόνσον, για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς ο κορυφαίος στην ιστορία του μπάσκετ είναι ο... ΛεΜπρόν Τζέιμς. Πλέον, το δηλώνει ανοιχτά χωρίς να τον ενδιαφέρει η "φασαρία" που προκαλεί, χωρίς να τον ενδιαφέρει ο λόγος οποιουδήποτε.

"Tunes Vs Goons. Μπαγκς εναντίον Βασιλιά G.O.A.T. Ποιος θα επικρατήσει;" έγραψε στο Twitter, διαφημίζοντας το Space Jam 2, την ώρα που ο Σακίλ Ο' Νιλ απαντούσε σε σχόλιο του γκαρντ των Ορλάντο Μάτζικ, Αρ Τζέι Χάμπτον, που αναρωτιόταν γιατί το μίσος προς τον ΛεΜπρόν όταν οι Κόμπι, Νοβίτσκι, Σακ, Ντάνκαν δεν άκουγαν τέτοιου είδους σχόλια προς το τέλος της καριέρας τους: "Η αλήθεια είναι ότι με κατέκριναν" είπε ο Ο' Νιλ και πρόσθεσε: "Αυτό συμβαίνει όταν βρίσκεσαι στους κορυφαίους και όπως με τον ΛεΜπρόν, έτσι και με εμένα, η κληρονομιά μας είναι παντοτινή. Ο ΛεΜπρόν είναι ο κορυφαίος".

TAGS NBA ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ ΛΕΙΚΕΡΣ ΜΑΙΚΛ ΤΖΟΡΝΤΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ