NBA

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ανέβασε VIDEO όπου ο Μπρόνι παίζει πιάνο, λίγες μέρες μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ανέβασε VIDEO όπου ο Μπρόνι παίζει πιάνο, λίγες μέρες μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο
PRINTSCREEN KINGJAMES OFFICIAL INSTAGRAM ACCOUNT

Όλο και καλύτερα φαίνεται ότι είναι ο Μπρόνι Τζέιμς μετά την καρδιακή προσβολή που υπέστη, με τον ΛεΜπρόν να ανεβάζει ένα VIDEO του γιου του να παίζει πιάνο, ενώ ακολούθως το TMZ κυκλοφόρησε φωτογραφίες όπου ο σταρ των Λείκερς έβγαλε για φαγητό τον νεαρό γκαρντ/φόργουορντ.

Πριν από μερικές ημέρες ο Μπρόνι Τζέιμς πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, αφού ήταν καλύτερα μετά την καρδιακή προσβολή που υπέστη σε προπόνηση. Ο Μπρόνι φαίνεται ότι γενικά είναι καλύτερα, με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να το δείχνει αυτό ανεβάζοντας ένα VIDEO του γιου του να παίζει πιάνο.

"Μεγαλώνεις! Ο Θεός είναι σπουδαίος! Μπρόνι, ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!! Τόσο απλά! Συνέχισε έτσι μικρέ βασιλιά!!! Είμαστε μαζί σου σε κάθε βήμα σου" έγραψε στα σχόλια που συνόδεψαν την φωτογραφία ο ΛεΜπρόν, δείχνοντας την χαρά του, ενώ στο VIDEO ακούγεται να λέει "ένας άνδρας με πολλά ταλέντα".

Μερικές ώρες αργότερα, το TMZ Sports δημοσίευσε φωτογραφίες όπου ο ΛεΜπρόν είχε βγάλει για φαγητό τον Μπρόνι, σε ένα δείγμα ότι γίνεται προσπάθεια πλέον να επανέλθει η οικογένεια Μπρόνι στην κανονικότητα.

Όπως γίνεται σαφές, κανείς δεν ξέρει αν ο Μπρόνι θα συνεχίσει να παίζει μπάσκετ. Η εικόνα του ωστόσο να παίζει πιάνο και να δείχνει υγιής ανακούφισε τον κόσμο.

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ