ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Λαρεντζάκης στο Lunch Break: "Ο Γουόκαπ είναι Robocop, αυτά τα φαγητά θα κερνούσα τον Μπαρτζώκα και τους συμπαίκτες μου στον Ολυμπιακό"

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης με τον Χρήστο Χατζηιωάννου
Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης με τον Χρήστο Χατζηιωάννου

Μια απολαυστική συνέντευξη στο video podcast "Lunch Break" του Oneman έδωσε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Σε αυτήν αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σχέση του με τον Τόμας Γουόκαπ και τη μαγερική, τον δύσκολο δρόμο της Εθνικής προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και τι φαγητό θα κερνούσε μέλη του Ολυμπιακού.

Συνέντευξη εκτός των συνηθισμένων παραχώρησε στο "Lunch Break" και τον Χρήστο Χατζηιωάννου ο γκαρντ του Ολυμπιακού, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, στην οποία μίλησε -μεταξύ άλλων- για το δέσιμό του με τον "Robocop" Τόμας Γουόκαπ, τη λατρεία του για τα μακαρόνια και τα Black Angus Burger.

Θα βρίσκεται η Εθνική Ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού; Τι φαγητό θα κερνούσε τους Μπαρτζώκα, Κάναν, Γουόκαπ, Μιλουτίνοβ και ΜακΚίσικ;

Ποιο είναι για τον ίδιο το αυθεντικό σουβλάκι και που μπορούμε να το βρούμε; Σε ποιο φαγητό είναι ο καλύτερος στη χώρα; Αυτά και άλλα πολλά, στην απολαυστική συνέντευξή του στο Oneman.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ