NBA

Ο ΛαΜέλο Μπολ φέρεται να πάτησε και να έσπασε το πόδι 11χρονου με το αυτοκίνητό του: Αποζημίωση 25.000 δολαρίων ζητά η οικογένεια

Ο ΛαΜέλο Μπολ φέρεται να πάτησε και να έσπασε το πόδι 11χρονου με το αυτοκίνητό του: Αποζημίωση 25.000 δολαρίων ζητά η οικογένεια
Το τατουάζ "LF" στον λαιμό του ΛαΜέλο Μπολ Ⓒ 2023 AP PHOTO/NELL REDMOND

Μήνυση σε βάρος του ΛαΜέλο Μπολ κατέθεσε μία οικογένεια. Ο αστέρας των Σάρλοτ Χόρνετς φέρεται να πάτησε με το αυτοκίνητό του το πόδι του 11χρονου γιου της εν λόγω οικογένειας, η οποία ζητά αποζημίωση 25.000 δολαρίων.

Σε μπελάδες φέρεται να έχει μπλεχτεί ο ΛαΜέλο Μπολ, καθώς μία οικογένεια κατέθεσε μήνυση σε βάρος του και ζητά αποζημίωση ύψους 25.000 δολαρίων.

Σύμφωνα με την εκδοχή των εναγόντων, όπως καταγράφεται στο ρεπορτάζ του Τζο Μπρούνο στο WSCO-TV, ο ΛαΜέλο Μπολ, φεύγοντας με το αυτοκίνητό του από μία εκδήλωση στο Spectrum Center στις αρχές Οκτωβρίου του 2023, πάτησε τον 11χρονο τότε γιο της οικογένειας, με αποτέλεσμα να του σπάσει το πόδι.

Το παιδί, ονόματι Έιντεζλ Τζόσεφ, βρισκόταν εκεί, αναμένοντας τον Μπολ με σκοπό να αποσπάσει ένα αυτόγραφο από τον αγαπημένο του παίκτη, ωστόσο, όπως αναφέρει η μητέρα του, Ταμάρια ΜακΡέι: "Ο Μπολ οδηγούσε με εξαιρετικά αμελή και απερίσκεπτο τρόπο. Καθώς επιτάχυνε το όχημά του προς τα εμπρός ξαφνικά, τον τραυμάτισε σοβαρά".

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Κάμερον ΝτεΜπρουν, ανέφερε στο WSCO-TV, ότι θα είχαν απευθυνθεί αμέσως στην ασφαλιστική εταιρεία του Μπολ, ωστόσο, αυτό δεν κατέστη δυνατό, αφού έλειπαν βασικά στοιχεία από την αναφορά που συνέταξε για το περιστατικό η αστυνομία. Κάπως έτσι, η οικογένεια κατέφυγε στη μήνυση.

Στη μηνυτήρια αναφορά συμπεριλήφθηκαν και οι Σάρλοτ Χόρντες, αφού το συμβάν έλαβε χώρα έξω από το γήπεδό τους, στο περιθώριο τηε εκδήλωσης "Purple and Teal Day".

Να σημειώσουμε ότι ο ΛαΜέλο Μπολ αγωνίστηκε σε μόλις 22 παιχνίδια τη σεζόν 2023/24, λόγω ενός προβλήματος που αντιμετώπισε στον αστράγαλο. Σε αυτές τις αναμετρήσεις είχε κατά μέσο όρο 23.9 πόντους και 8 ασίστ.

TAGS NBA ΣΑΡΛΟΤ ΧΟΡΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ