ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ

Ο κύβος με το "Σύστημα Σπανούλης": Το ξεχωριστό δώρο του Ολυμπιακού στον Kill Bill

Ο Βασίλης Σπανούλης με το ξεχωριστό δώρο του Ολυμπιακού
Ο Βασίλης Σπανούλης με το ξεχωριστό δώρο του Ολυμπιακού ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δώρισε στον Kill Bill ένα κύβο τον οποίο ονόμασε "Το σύστημα Σπανούλης" κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου προς τιμήν του.

Ο Ολυμπιακός αποχαιρέτησε τον Βασίλη Σπανούλη με συνέντευξη Τύπου προς τιμήν του στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Μετά την ομιλία του Παναγιώτη Αγγελόπουλου η ερυθρόλευκη ΚΑΕ έκανε το δώρο τη στον Kill Bill.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός προσέφερε στον Σπανούλη έναν κύβο, όπου πάνω του ήταν ζωγραφισμένο το "Σύστημα Σπανούλης", ένα πράγματι ιδιαίτερο και εντυπωσιακό δώρο.

Το δώρο του Ολυμπιακού στον Σπανούλη
Το δώρο του Ολυμπιακού στον Σπανούλη EUROKINISSI
Το δώρο του Ολυμπιακού στον Σπανούλη
Το δώρο του Ολυμπιακού στον Σπανούλη EUROKINISSI

Kill Bill Out - Ο Βασίλης Σπανούλης αποχαιρέτησε τα παρκέ

Το SPORT24 αποχαιρέτησε τον Βασίλη Σπανούλη με μια ζωντανή, τιμητική εκπομπή από το ειδικά διαμορφωμένο για την ημέρα studio με τον Παντελή Βλαχόπουλο που συντόνιζε τους δημοσιογράφους σε ΣΕΦ και Λάρισα. Σε ζωντανή σύνδεση με το ΣΕΦ, οι Παντελής Διαμαντόπουλος και Βασίλης Σκουντής μετέφεραν με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα συνέβησαν στον αποχαιρετισμό του Ολυμπιακού στον αρχηγό του.

Ο απεσταλμένος του SPORT24 στη Λάρισα, Αλέξανδρος Ξενικάκης, βρέθηκε στην πατρίδα του Βασίλη Σπανούλη με καλεσμένους που μίλησαν για τον Βασίλη Σπανούλη.

Μη χάσετε το σπουδαίο αφιέρωμα στην καριέρα του σπουδαίου μπασκετμπολίστα. "Οι 7 ζωές του Βασίλη Σπανούλη" σε ένα μοναδικό longread για τα σημεία - σταθμούς στην καριέρα του Kill Bill.

TAGS ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ