ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Ο Κρις Τζόουνς θέλει να μείνει στη Βαλένθια, ακόμα κι αν παίζει στο EuroCup

Ο Κρις Τζόουνς θέλει να μείνει στη Βαλένθια, ακόμα κι αν παίζει στο EuroCup
MIGUEL ANGEL POLO/VALENCIA BASKET

Αποφασισμένος να παραμείνει στη Βαλένθια ακόμα κι αν αυτή παίζει στο EuroCup και όχι στην EuroLeague είναι ο Κρις Τζόουνς.

Τα δημοσιεύματα που θέλουν τη Βαλένθια να μην συμμετάσχει στην EuroLeague τη σεζόν 2024/25 πληθαίνουν συνεχώς το τελευταίο διάστημα, ενώ και τα ονόματα που ακούγονται ότι εξετάζει ο σύλλογος συνηγορούν προς αυτή την κατεύθυνση. Σε περίπτωση που ο ισπανικός σύλλογος επιστρέψει στο EuroCup την προσεχή αγωνιστική περίοδο, δεν αποκλείεται αρκετοί από τους παίκτες που βρίσκονται τώρα στο ρόστερ, να αναζητήσουν μία διέξοδο από τα συμβόλαιό τους, προκειμένου να παραμείνουν στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Ωστόσο, ο Κρις Τζόουνς δεν είναι ένας εξ αυτών, όπως ξεκαθάρισε μιλώντας στο Meridian Sport. Ο Αμερικανός γκαρντ αναφέθηκε παράλληλα και στην πρόσφατη απόλυση του Άλεξ Μουμπρού από τη Βαλένθια.

"Ξέρουμε ότι υπάρχει αυτή η συζήτηση ότι η Βαλένθια δεν θα είναι του χρόνου στην EuroLeague, αλλά δεν ασχολούμαστε με ατυτό. Προετοιμαζόμαστε μόνο για τις επόμενες αναμετρήσεις μας.

Ο Άλεξ Μουμπρού είναι ο άνθρωπος που με έφερε εδώ, που πίστεψε σε εμένα, μου επέτρεψε να είμαι ο εαυτός μου και μου έδωσε τα κλειδιά της ομάδας. Είναι δύσκολο. Προσπάθησε να χτίσει κάτι, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν βάσει σχεδίου. Έτσι είναι αυτή η δουλειά, έχεις μια σχέση με κάποιον και έτσι απλά τελειώνει. Δεν εννοώ σε επίπεδο επικοινωνία, αλλά το επαγγελματικό μπάσκετ έτσι είναι. Του εύχομαι τα καλύτερα.

Δεν σκέφτομαι καθόλου την επόμενη σεζόν. Πέρσι ανανέωσα το συμβόλαιό μου με τη Βαλένθια για τρία χρόνια, αυτός τώρα είναι ο πρώτος και έχω δύο ακόμα. Είμαι επικεντρωμένος στο παρόν, δεν σκέφτομαι μπροστά. Το έχω πει και σε άλλες συνεντεύξεις, δεν με νοιάζει εάν παίζουμε στην EuroLeague ή το EuroCup. Η Βαλένθια είναι το σπίτι μου και είμαι χαρούμενος εδώ", τόνισε αναλυτικά.

TAGS ΒΑΛΕΝΘΙΑ EUROLEAGUE EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ