EUROLEAGUE

Ο Κρις Σίνγκλετον αποκάλυψε την ομάδα στην οποία έφτασε κοντά πριν γυρίσει στην Αναντολού Εφές

Ο Κρις Σίνγκλετον στη γραμμή των βολών
Ο Κρις Σίνγκλετον στη γραμμή των βολών PHOTO CREDITS: ANADOLU EFES ISTANBUL

Για την σπουδαία πρόταση που του έκανε ο Ερυθρός Αστέρας μίλησε ο Κρις Σίνγκλετον στην ιστοσελίδα Basketnews, πριν αποθεώσει τον Γιώργο Μπαρτζώκα με τον οποίο συνεργάστηκε στη Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Στην αποκάλυψη ότι είχε σπουδαία πρόταση από τον Ερυθρό Αστέρα το περασμένο καλοκαίρι προχώρησε ο Κρις Σίνγκλετον σε μεγάλη συνέντευξη που έδωσε στην ιστοσελίδα Basketnews. Ο Αμερικανός ψηλός εξήγησε γιατί έμεινε εκτός δράσης στο πρώτο μισό της περιόδου, ουσιαστικά "έδειξε" τι υπάρχει αυτή την περίοδο στο μυαλό του και αποθέωσε τον Γιώργο Μπαρτζώκα με τον οποίο συνεργάστηκε στη Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κρις Σίνγκλετον:

"Έχω βγάλει χρήματα στην καριέρα μου, οπότε είχα την άνεση να μην επιστρέψω. Δεν είχα θέματα, απλώς ζούσα τη ζωή μου. Προσπαθώ να βοηθήσω άλλους ανθρώπους με τις εταιρείες τους, βασικά έχω δημιουργήσει μία εταιρεία cybersecurity και βοηθώ τους ανθρώπους για το επόμενο κεφάλαιο της ζωής τους. Αποφάσισα τον Αύγουστο να μείνω εκτός, όμως τον Νοέμβριο άρχισα να σκέφτομαι την επιστροφή.

Είχα προσφορές τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο, τότε ενημέρωσα ότι θα περιμένω μέχρι το νέο έτος. Όλοι το γνώριζαν, τους έλεγα ότι χρειάζομαι χρόνο για να αναπτύξω τη ζωή μου εκτός παρκέ. Και πλέον είμαι σίγουρα έτοιμος για το νέο κεφάλαιο στη ζωή μου. Ο Ερυθρός Αστέρας μου έκανε μία πολύ καλή πρόταση, μίλησα με όλους στον οργανισμό αλλά ήθελα να χαλαρώσω και να μείνω στο σπίτι μου εκείνη την περίοδο. Πολλοί με πλησίασαν στη συνέχεια, επειδή αρκετοί ψηλοί τραυματίστηκαν.

Την γνωρίζω την Αναντολού Εφές, είμαι έτοιμος για να συγκεντρωθώ στο μπάσκετ και να βοηθήσω την ομάδα να μπει στα playoffs. Μακάρι να κατακτήσουμε άλλη μία Ευρωλίγκα. Με υποδέχθηκαν με ανοιχτές αγκάλες. Όσο για τον Μπαρτζώκα, είναι πιθανότατα ο αγαπημένος μου προπονητής γιατί ήταν ο πρώτος που ενδιαφερόταν ώστε να είναι όλοι χαρούμενοι. Έλεγα ότι δεν μπορεί να είναι Ευρωπαίος. Δεν έχω συναντήσει πολλούς που τον μισούν, δεν μπορείς να μισείς αυτά που κάνει. Οι προπονήσεις, ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίζεται τους παίκτες, η επικοινωνία του. Μπορείς να τον δεις στο παρκέ και να πεις ότι είναι τρελός, όμως ουδείς δίνει περισσότερη ελευθερία από εκείνον. Εμπιστεύεται τους παίκτες του περισσότερο από τον καθένα".

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ