NBA

Ο Κρις Πολ αγωνίζεται με μερική ρήξη συνδέσμων στο δεξί του χέρι

Ο Κρις Πολ με την φανέλα των Σανς
Ο Κρις Πολ με την φανέλα των Σανς © 2021 MARK J. TERRILL/ AP PHOTO

Ο Κρις Πολ αποκάλυψε ότι στην σειρά των Σανς με τους Κλίπερς αγωνίζεται έχοντας μερική ρήξη συνδέσμων στο δεξί του χέρι (αυτό που σουτάρει), τονίζοντας πάντως ότι δεν αισθάνεται κάποια ενόχληση και πώς θα είναι εντάξει όταν ξεκινήσουν οι τελικοί με τους Μπακς.

Ο Κρις Πολ ζει το όνειρό του έχοντας στείλει τους Σανς στους τελικούς του ΝΒΑ. Και δεν σκοπεύει κανένας τραυματισμός να τον εμποδίσει στην σειρά με τους Μπακς. Όσο σοβαρός και να είναι, με τελευταίο έναν στο δεξί χέρι (αυτό που σουτάρει).

Ο σταρ των Σανς λοιπόν αποκάλυψε ότι στην σειρά των Σανς με τους Κλίπερς αγωνιζόταν έχοντας μερική ρήξη συνδέσμων στο δεξί του χέρι (αυτό που σουτάρει), τονίζοντας πάντως ότι αυτό δεν τον επηρεάζει. Και οι 41 πόντοι που σημείωσε στο Game 6 με τους Κλίπερς το επιβεβαιώνουν βέβαια.

Ο Πολ τόνισε σε δηλώσεις του στο ESPN πως η διακοπή που υπάρχει μέχρι να ξεκινήσουν οι τελικοί με τους Μπακς θα τον βοηθήσει να αισθανθεί ακόμα καλύτερα. Κάτι που δεδομένων όσων έχει περάσει στα φετινά playoffs είναι απαραίτητο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πολ αγωνίστηκε με πρόβλημα στον δεξιό ώμο στους δύο πρώτους γύρους των playoffs με Λέικερς και Νάγκετς, ενώ απουσίασε από τους δύο πρώτους αγώνες στην σειρά με τους Κλίπερς λόγω κορονοϊού. Το κακό λοιπόν πλέον τρίτωσε με το θέμα στο δεξί του χέρι, με τον ίδιο ωστόσο να τονίζει ότι τίποτα δεν θα τον σταματήσει από το να χαρεί τους τελικούς.

TAGS NBA ΗΠΑ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ