EUROLEAGUE

Ο Κουτλουάι αποθέωσε τη Φενέρμπαχτσε του Ιτούδη και φώτισε το πρόβλημα της Μπαρτσελόνα

Ο Ίμπο Κουτλουάι
Ο Ίμπο Κουτλουάι INTIME

Με θερμά λόγια μίλησε για την αγωνιστική φιλοσοφία της Φενέρμπαχτσε του Ιτούδη ο Ιμπραΐμ Κουτλουάι. Αντιθέτως έριξε το καρφί του για τον τρόπο που καταλήγει να παίξει η Μπαρτσελόνα.

Ο Ίμπο Κουτλουάι δεν είναι μια τυχαία μπασκετική προσωπικότητα. Άρα ο λόγος του έχει ισχυρή βάση και το γεγονός πως σε podcast μίλησε με θερμά λόγια για τη δουλειά του Δημήτρη Ιτούδη και των παικτών στη Φενέρμπαχτσε αποτελούν αναγνώριση της αγωνιστικής μεταμόρφωσης που έχει επιτευχθεί στην αρχή της σεζόν, συγκριτικά με πέρυσι.

"Η Φενέρμπαχτσε έχει ένα πολύ καλό ξεκίνημα στην EuroLeague και έχει κυριαρχήσει σε όλα τα παιχνίδια ανεξαρτήτως αντίπαλου. Παίζει με ένα εξαιρετικό ποσοστό στα σουτ. Ο Γκούντουριτς, ο Γουίλμπεκιν και ο Καλάθης έχουν εμφανιστεί πάνω από τον μέσο όρο τους. Η ομάδα έχει μια ταυτότητα, παλεύει για κάθε κατοχή, κάνει την άμυνα προτεραιότητα, σουτάρει πολύ και στο τέλος κερδίζει τα ματς", ανέφερε σχετικώς.

Αντίθετα η γνώμη του για την Μπαρτσελόνα εμπεριείχε μια μομφή επί της δομής. "Η Μπαρτσελόνα είναι μια πολύ σκληρή ομάδα. Παίζει ένα συγκεκριμένο στιλ αφότου ανέλαβε ο Σάρας. Όταν κοιτάς όμως τις προηγούμενες δύο σεζόν, αντιμετώπισε πρόβλημα με τους δημιουργούς. Εφέτος έχουν τον Σατοράνσκι, τον Λαπροβίτολα και τον Γιοκουμπάιτις. Όντως διαθέτουν μέγεθος, τα καταφέρνουν καλά στην άμυνα, μπορείς να παίξεις με διαφορετικά σχήματα στις δύο πλευρές. Αλλά στο τέλος μένεις πάντα με τον Λαπροβίτολα".

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΤΟΥΔΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ