ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Κώστας Σλούκας έκανε τρία ρεκόρ καριέρας στο ματς με την ΑΕΚ

Ο Κώστας Σλούκας
Ο Κώστας Σλούκας EUROKINISSI SPORTS

Θριαμβευτική βραδιά για τον Κώστα Σλούκα, που έκανε τρία ρεκόρ καριέρας στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, στην νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ.

Το βράδυ του Σαββάτου (29/1), ο Κώστας Σλούκας θα το θυμάται για καιρό. Έχει κατακτήσει τα πάντα, όμως το μεγάλο ματς στο κλειστό των Άνω Λιοσίων γλίτωσε τον Ολυμπιακό από μία γκέλα ολκής, με τον ΕΣΑΚΕ να ενημερώνει πως απέναντι στην ΑΕΚ ο διεθνής πόιντ γκαρντ έγραψε τρία ρεκόρ καριέρας στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι 23 πόντοι του Σλούκα (4/6 δίποντα, 4/7 τρίποντα, 3/4 βολές) συνιστούν την κορυφαία επίδοσή του στην Α1, καθώς δεν είχε σκοράρει ποτέ περισσότερους από 18. Οι 11 ασίστ είναι ισοφάριση της καλύτερης επίδοσής του, καθώς τόσες τελικές πάσες είχε δώσει και σε αγώνα με το Ρέθυμνο την περίοδο 2014/15. Οι 37 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης είναι επίσης career-high, καθώς οι 31 ήταν ο καλύτερος αριθμός που είχε γράψει στην πορεία του στην διοργάνωση.

Για την ιστορία, ο Σλούκας έχει ρεκόρ καριέρας στη EuroLeague τους 26 πόντους, τις 11 ασίστ και τις 39 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης. Κατά τα άλλα, ο έμπειρος γκαρντ προσπέρασε τον Φράνκο Νάκιτς και ανέβηκε στην 14η θέση των κορυφαίων σκόρερ στην ιστορία του Ολυμπιακού στην Α1.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΣΛΟΥΚΑΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ