ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Κώστας Σλούκας αποκλειστικά στο SPORT24: "Είμαι έτοιμος, δεν σκέφτομαι τον Παναθηναϊκό"

Ο Κώστας Σλούκας αποκλειστικά στο SPORT24: "Είμαι έτοιμος, δεν σκέφτομαι τον Παναθηναϊκό"

Έτοιμος για το Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ δήλωσε αποκλειστικά στην κάμερα του SPORT24 ο Κώστας Σλούκας, κατά την άφιξη του Ολυμπιακού στο αεροδρόμιο "Νίκος Καζαντζάκης" του Ηρακλείου.

Μετά από τρεις εβδομάδες αγωνιστικής απραξίας, ο Κώστας Σλούκας ακολούθησε την αποστολή του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο για το Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ και όπως δήλωσε αποκλειστικά στο SPORT24 είναι ετοιμοπόλεμος και αναμένει να αγωνιστεί κανονικά στον προημιτελικό της διοργάνωσης απέναντι στον Άρη (17/02, 15:45, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24).

Ο διεθνής Έλληνας γκαρντ των ερυθρολεύκων διαθέτει μεγάλη εμπειρία στα μεγάλα ραντεβού, για αυτό και χαρακτήρισε το Κύπελλο το θεσμό των εκπλήξεων.

Το βασικό ερώτημα, αυτό για το οποίο αναρωτιούνται όλοι οι φίλοι του Ολυμπιακού είναι σε τι κατάσταση βρίσκεσαι. Πώς αισθάνεσαι;

"Έχω κάνει κάποιες προπονήσεις με την ομάδα. Είμαι αρκετά καλά από άποψη πόνου. Θα δούμε αύριο σε τι κατάσταση βρίσκομαι αγωνιστικά".

Δηλαδή περιμένουμε να σε δούμε κανονικά στο παιχνίδι με τον Άρη;

"Λογικά θα είμαι κανονικά. Εξαρτάται από τον προπονητή πόσο θα με χρησιμοποιήσει".

Πόσο σου έχει λείψει να αγωνίζεσαι; Βρίσκεσαι αρκετό καιρό εκτός.

"Είμαι κάποιες εβδομάδες εκτός. Η ομάδα έχει φέρει πολύ καλά αποτελέσματα, οπότε δεν υπήρχε λόγος πίεσης για να επανέλθω γρηγορότερα. Η ανάρρωση μου έγινε στο 100%, είναι πλήρης. Μπαίνω κι εγώ στο γήπεδο για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της".

Κακά τα ψέματα έρχεστε στο Κύπελλο με τον τίτλο του φαβορί, ωστόσο, στον πρώτο προημιτελικό είδαμε ότι ο Πανιώνιος της Β' Εθνικής έβαλε πολύ δύσκολα στην ΑΕΚ. Πιστεύεις ότι μπορεί να εγκυμονεί κάποιος κίνδυνος στη διοργάνωση;

"Το Κύπελλο διαχρονικά είναι η διοργάνωση των εκπλήξεων. Στην Ιταλία η Αρμάνι αποκλείστηκε, ο Πανιώνιος σήμερα παραλίγο να κάνει την έκπληξη. Έχουμε μπροστά μας τρεις τελικούς. Δεν κρύβουμε ότι στόχος είναι το Κύπελλο, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε το πρώτο παιχνίδι, αρχής γενομένης από αύριο".

Χωρίς να θέλουμε να υποτιμήσουμε τον Άρη, που είναι ο πρώτος σας αντίπαλος, υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό; Θα είναι ένας πρόωρος τελικός αν διασταυρωθείτε.

"Όσο για εμένα σκέφτομαι το αυριανό παιχνίδι, νομίζω και όλη η ομάδα. Ο Άρης είναι μια αξιόλογη ομάδα, μια μαχητική ομάδα, μια επικίνδυνη ομάδα, ειδικά σε ένα παιχνίδι χωρίς αύριο. Πρέπει να καταθέσουμε ψυχή για 40 λεπτά και από εκεί πέρα δεν θα έχουμε πρόβλημα".

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΩΣΤΑΣ ΣΛΟΥΚΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ