ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο κόσμος του Ολυμπιακού ενθουσιάστηκε, όμως το ματς με τη Ζάλγκιρις θα γίνει σε κλειστό ΣΕΦ

EUROLEAGUE 2022-2023 /  -
EUROLEAGUE 2022-2023 / - EUROKINISSI SPORTS

Μέχρι τις 27 Οκτωβρίου θα πρέπει να κάνει ο κόσμος του Ολυμπιακού υπομονή για να δει την ομάδα του στο ΣΕΦ, καθώς ο αγώνας με τη Ζάλγκιρις θα γίνει σε κλειστό γήπεδο πριν από τα εκτός έδρας ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μπασκόνια.

Ο θρίαμβος στο Παλάου Μπλαουγκράνα, απέναντι στην πανίσχυρη Μπαρτσελόνα, ήταν ένα αποτέλεσμα που κάποιοι είχαν "δει" να έρχεται. Ο Ολυμπιακός πήγε με θράσος στην Ισπανία και ξεκίνησε εντυπωσιακά την πορεία του στη EuroLeague 2022/23, όμως ο κόσμος του, που ενθουσιάστηκε το βράδυ της Παρασκευής (7/10) δεν θα έχει την ευκαιρία να υποστηρίξει τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους αθλητές του στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της φετινής διοργάνωσης.

Οι Πειραιώτες θα υποδεχθούν τη Ζάλγκιρις Κάουνας το βράδυ της 14ης Οκτωβρίου στο άδειο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, καθώς κουβαλούν τιμωρία για όσα γράφτηκαν κατά τη διάρκεια του Game 5 με την Μονακό στα περσινά playoffs. Στη συνέχεια, ο Ολυμπιακός θα πάει στη Μαδρίτη για να παίξει με τη Ρεάλ (19/10) και στη Βιτόρια για να παίξει με τη Μπασκόνια (21/10) για την πρώτη διαβολοβδομάδα, με τους οπαδούς να περιμένουν με αγωνία την αναμέτρηση με την Μονακό στις 27 Οκτωβρίου.

Για την Α1, ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη στις 15/10 και το Λαύριο στις 29/10.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ