EUROLEAGUE

Ο κόσμος του Ολυμπιακού αποθέωσε παίκτες και προπονητές στο αεροδρόμιο, ζήτησε συγγνώμη ο Μπαρτζώκας

Ο κόσμος του Ολυμπιακού αποθέωσε παίκτες και προπονητές στο αεροδρόμιο, ζήτησε συγγνώμη ο Μπαρτζώκας
EUROKINISSI

Υπέροχες στιγμές στην αναχώρηση του Ολυμπιακού από την Ισπανία, με 100 οπαδούς να αποθεώνουν παίκτες και προπονητές μετά από το 0/2 απέναντι σε Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια.

Το 0/2 του Ολυμπιακού στην Ισπανία τον απομάκρυνε από την τετράδα και από την εξάδα, ωστόσο 13 αγώνες πριν από το φινάλε της κανονικής περιόδου της EuroLeague, οι Πειραιώτες έχουν χρόνο για να βελτιώσουν την εικόνα και την αποτελεσματικότητά τους και να πετύχουν τουλάχιστον τον στόχο της απευθείας πρόκρισης στα playoffs.

Το κλίμα στους Πειραιώτες ήταν βαρύ το βράδυ της Παρασκευής (12/1), μέχρι η αποστολή να φτάσει στο αεροδρόμιο για να ξεκινήσει το ταξίδι της επιστροφής στην Ελλάδα. Εκεί, 100 φίλοι της ομάδας που ταξίδεψαν μαζί της σε Βαρκελώνη και Βιτόρια αποθέωσαν παίκτες και προπονητές, έδειξαν την υποστήριξή τους εν όψει της ακόμη πιο δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη, με αποτέλεσμα να υπάρξει μία πολύ ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που έδειξε το δέσιμο τμήματος - οπαδών.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ευχαρίστησε τον κόσμο για τη θετική του στάση και προς έκπληξη όλων ζήτησε συγγνώμη για τα δύο αρνητικά αποτελέσματα απέναντι στη Μπαρτσελόνα και τη Μπασκόνια. Για την ιστορία, αυτή ήταν μόλις η δεύτερη φορά που ο Ολυμπιακός έγραψε 0-2 στις 47 διαβολοβδομάδες της EuroLeague από το 2016/17 κι έπειτα.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ