ΑΡΗΣ

Ο κόσμος του Άρη στον έβδομο ουρανό: Το Αλεξάνδρειο θα "πάρει φωτιά" σε 48 ώρες, στον τελικό με την Τρέντο

Ο κόσμος του Άρη στον έβδομο ουρανό: Το Αλεξάνδρειο θα "πάρει φωτιά" σε 48 ώρες, στον τελικό με την Τρέντο
EUROKINISSI

Σε κατάσταση συναγερμού ο κόσμος του Άρη μετά από τον θρίαμβο στο ΟΑΚΑ.

Ο θρίαμβος επί του Παναθηναϊκού AKTOR στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Δευτέρας (5/2) ενθουσίασε τον κόσμο του Άρη, που έκανε τεράστια υπέρβαση, κάλυψε την απουσία του Ρόμπερτ Γκάλινατ, νίκησε μία από τις ελίτ ομάδες της Ευρώπης και μπήκε δυνατά στη διεκδίκηση της τρίτης θέσης της κανονικής περιόδου στη Stoiximan Basket League.

Το timing, μάλιστα, είναι ιδανικό καθώς 48 ώρες μετά από το φινάλε του ματς στην Αθήνα, οι κιτρινόμαυροι θα υποδεχθούν στο Αλεξάνδρειο την Τρέντο (7/2 στις 20:00) για την 18η και τελευταία αγωνιστική της regular season του EuroCup. Αν η πρωτοπόρος Μπουργκ νικήσει την Τρίτη (6/2) την Ούλμ, τότε ο Άρης με νίκη απέναντι στους Ιταλούς θα πάρει την τέταρτη θέση στον όμιλό του και θα δώσει εντός έδρας τον αγώνα στη φάση των 16 με μία εκ των Μπανταλόνα, Μπεσίκτας, Προμετέι.

Ο αγώνας με την Τρέντο θα γίνει φυσικά σε κατάμεστο Αλεξάνδρειο, με τον κόσμο να ετοιμάζεται να δημιουργήσει πιο καυτή ατμόσφαιρα από ποτέ. Ο ενθουσιασμός είναι τεράστιος και πλέον στον Άρη γίνεται μεγάλη προσπάθεια από το βράδυ της Δευτέρας ώστε οι αθλητές του Γιάννη Καστρίτη να ξεκουραστούν όσο περισσότερο μπορούν εν όψει του μεγάλου ματς, χωρίς να υπάρχουν γύρω τους πράγματα, γεγονότα, πρόσωπα που θα αποσπάσουν την προσοχή τους.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROCUP STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ