O κόσμος, ο ενθουσιασμός και το… τρόπαιο

H πολύ καλή εμφάνιση του ΠΑΟΚ απέναντι στον ΚΑΟΔ και τα δύο... ιδιαίτερα συνθήματα με τα οποία ο κόσμος έδειξε τον ενθουσιασμό του για την εικόνα της ομάδας του Σούλη Μαρκόπουλου. Δείτε VIDEOS.
Ηταν πολύ καλή η εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο ματς Κυπέλλου με τον ΚΑΟΔ και όσοι οπαδοί του “Δικεφάλου” βρέθηκαν στο “Παλατάκι” είχαν την ευκαιρία να δουν όμορφο μπάσκετ και θέαμα.
Ορισμένες στιγμές οι φίλοι των “ασπρόμαυρων” φαινόταν να απολαμβάνουν για τα καλά και να… ενθουσιάζονται με την εικόνα του συνόλου του Σούλη Μαρκόπουλου.
Μάλιστα ο κόσμος του ΠΑΟΚ ζήτησε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας… “ΠΑΟΚάρα σ’ αγαπώ και παντού σ’ ακολουθώ, φέρε μας το Κύπελλο στον Πύργο τον Λευκό”, ήταν το σύνθημα που ακούστηκε κάποιες φορές κατά την διάρκεια του παιχνιδιού από τους οπαδούς του “Δικεφάλου” που έβλεπαν ένα καλοδουλεμένο σύνολο στο παρκέ. Μάλιστα φώναξαν και ένα άλλο… ιδιαίτερο σύνθημα δείχνοντας έτσι τον ενθουσιασμό τους για την ομάδα του Μαρκόπουλου: “ΠΑΟΚ γερά, εσύ θα ξαναφέρεις το μπάσκετ στο Βορρά”.