NCAA

Ο Κιθ Λάνγκφορντ πήρε πτυχίο με 15 χρόνια καθυστέρηση

Ο Κιθ Λάνγκφορντ με τη φανέλα της ΑΕΚ
Ο Κιθ Λάνγκφορντ με τη φανέλα της ΑΕΚ EUROKINISSI

Μετά από μία πετυχημένη καριέρα στα Ευρωπαϊκά γήπεδα, ο Κιθ Λάνγκφορντ ετοιμάζεται να αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο του Κάνσας δεκαπέντε χρόνια μετά.

Πτυχιούχος στα 38 του χρόνια θα γίνει ο Κιθ Λάνγκφορντ με τον Αμερικανό γκαρντ της ΑΕΚ να ανακοινώνει πως ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο του Κάνσας. Δεκαπέντε χρόνια μετά την τελευταία του παρουσία εκεί και έχοντας κάνει μια σπουδαία καριέρα στα Ευρωπαϊκά γήπεδα, ο Λάνγκφορντ αν και του πήρε λίγο χρόνο παραπάνω, ετοιμάζεται να αποφοιτήσει με τη χρονιά του 2021.

Το καλοκαίρι του 2008, ο Λάνγκφορντ αποφάσισε να εγκαταλείψει πρόωρα τις σπουδές του για χάρη του μπάσκετ, κάτι που εν τέλει δεν του βγήκε σε κακό κατακτώντας πολλούς τίτλους αγωνιζόμενος σε σπουδαία ευρωπαϊκά κλαμπς.

Όπως αναφέρει ο Λάνγκφορντ στη σελίδα του Κάνσας στο Twitter, οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις και η μπασκετική του καριέρα δεν του επέτρεψαν να ολοκληρώσει το πτυχίο του, κάτι που αναμένεται να το κάνει τώρα με κάποια χρόνια καθυστέρηση. Ο Λάνγκφορντ δεν σκέφτηκε ποτέ, όπως λέει, να μην ολοκληρώσει τις σπουδές του και έτσι θα γίνει πτυχιούχος στα 38 του χρόνια έχοντας ήδη μία σπουδαία καριέρα στο μπάσκετ.

Δείτε τα όσα είπε ο Λάνγκφορντ στο Twitter του Κάνσας:

Photo credits: Eurokinissi

TAGS NCAA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ