ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ

Ο Κάζις Μακσβίτις ήθελε να κρατήσει τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ στη Ζάλγκιρις

EUROLEAGUE 2023-2024 /  -   (  / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο προπονητής της Ζάλγκιρις Κάουνας, Κάζις Μακσβίτις, για τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ που είναι πλέον μέλος του Ολυμπιακού.

Η μετακόμιση του Ναζ Μήτρου-Λονγκ από το Κάουνας στον Πειραιά, δεν εξελίχθηκε σε σίριαλ. Ο ομογενής γκαρντ ζήτησε να αποχωρήσει από τη Ζάλγκιρις, μίλησε με τον Ολυμπιακό και η ιστορία γράφτηκε. Οι δύο ομάδες θα παλέψουν στο παρκέ του ΣΕΦ το βράδυ της Παρασκευής (24/11) για τη 10η αγωνιστική της EuroLeague, με τον Ελληνοκαναδό γκαρντ να περιορίζεται σε ρόλο θεατή καθώς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής έως το τέλος του πρώτου γύρου, αλλά και με τον πρώην πλέον προπονητή του να μιλάει γι' αυτόν με τα καλύτερα λόγια.

"Δεν ξέρω αν το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού οδήγησε στην αποχώρησή του, αυτή είναι μία πληροφορία την οποία δεν γνωρίζω. Ενδεχομένως όμως να τον έκανε να λύσει το συμβόλαιό του μαζί μας. Αυτό που μπορώ να πω για εκείνον είναι ότι πρόκειται για καλό παίκτη, καλό συμπαίκτη. Είναι σκληρός εργάτης και έχει καλό χαρακτήρα. Είναι κρίμα που λύσαμε τη συνεργασία μας, διότι αυτό δεν συνέβη επειδή δεν ήμασταν ικανοποιημένοι από εκείνον ή αυτός από εμάς" ήταν τα λόγια του Κάζις Μακσβίτις, που είπε επίσης πως "ο Ολυμπιακός είναι από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, κράτησε τον κορμό του, έχει καλή κυκλοφορία της μπάλας και κυριαρχία με τους ψηλούς του. Θα είμαστε προετοιμασμένοι για να τους αντιμετωπίσουμε".

Κάνε follow το NEO Instagram του SPORT24

TAGS ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ