ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Κάτας δήλωσε απογοητευμένος από Αλβέρτη και Διαμαντίδη

Ο Όντεντ Κάτας προβληματισμένος σε στιγμιότυπο από αγώνα του Παναθηναϊκού
Ο Όντεντ Κάτας προβληματισμένος σε στιγμιότυπο από αγώνα του Παναθηναϊκού EUROKINISSI

Απογοητευμένος από τον τρόπο με τον οποίο τον αντιμετώπισαν οι Φραγκίσκος Αλβέρτης - Δημήτρης Διαμαντίδης δήλωσε ο Όντεντ Κάτας σε ισραηλινό κανάλι.

Λίγους μήνες μετά από την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό, ο Όντεντ Κάτας έδωσε μια μεγάλη συνέντευξη σε κανάλι του Ισραήλ και παραδέχθηκε πως αισθάνεται απογοητευμένος από τον τρόπο με τον οποίο τον αντιμετώπισαν οι πράσινοι. Ο Ισραηλινός προπονητής ρωτήθηκε αν νιώθει περισσότερο πικραμένος από τον Πίνι Γκέρσον, επειδή δεν τον είχε στηρίξει σχετικά με την θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού ή από τους παράγοντες των πράσινων και έδειξε ότι στο μυαλό του δεν υπάρχει κάποια σύγκριση.

"Σίγουρα από τον Αλβέρτη και από τον Διαμαντίδη, ειδικά από τον Αλβέρτη. Είναι φίλοι μου, απλά με τον Αλβέρτη είχα μιλήσει πριν πάω στον Παναθηναϊκό και του είχα πει ότι δεν ήθελα να πάω για μισή χρονιά διότι έτσι θα έχανα. Ήταν περίεργος ο τρόπος με τον οποίο ολοκληρώθηκε η σεζόν και ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίστηκαν την περίπτωσή μας. Δεν χάσαμε το Κύπελλο ή το πρωτάθλημα, αν είχε συμβεί αυτό, θα το καταλάβαινα. Ο Γκέρσον δεν με απογοήτευσε όσο με απογοήτευσαν εκείνοι" ήταν τα λόγια του Όντεντ Κάτας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ