NBA

Ο Καϊρί Ίρβινγκ ξεκίνησε φυτοφαγική διατροφή και συνεχίζει να μην εμπιστεύεται τα εμβόλια

Ο Καϊρί Ίρβινγκ με τη φανέλα των Μπρούκλιν Νετς
Ο Καϊρί Ίρβινγκ με τη φανέλα των Μπρούκλιν Νετς PHOTO CREDITS: © 2021 FRANK FRANKLIN II / AP IMAGES

Δεν αλλάζει γνώμη ο Καϊρί Ίρβινγκ. Συνεχίζει να φοβάται τις μακροχρόνιες συνέπειες του εμβολίου κατά του Covid-19 και δουλεύει ατομικά, έχοντας στραφεί στην φυτοφαγική διατροφή.

Δεν έχει παίξει φέτος και όλα δείχνουν ότι δεν θα τον δούμε έως το τέλος της σεζόν. Ο Καϊρί Ίρβινγκ έχει αποφασίσει να μην εμβολιαστεί εναντίον του Covid-19, παραμένει εκτός δράσης και δεν πρόκειται να αλλάξει γνώμη, καθώς σύμφωνα με το ballysports.com δεν εμπιστεύεται τα εμβόλια που είναι διαθέσιμα και φοβάται για την υγεία του επειδή έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν σοβαρούς τραυματισμούς.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Ίρβινγκ γυμνάζεται μόνος, προσπαθεί να διατηρηθεί σε καλή φυσική κατάσταση, σηκώνει βάρη, με άνθρωπο από το περιβάλλον του να δηλώνει πως "είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ". Ο 29χρονος πόιντ γκαρντ έχει αλλάξει και την δίαιτά του, καθώς έχει επιλέξει την φυτοφαγική διατροφή, ωστόσο παραμένει επιφυλακτικός με τις μακροχρόνιες συνέπειες των εμβολίων και γι' αυτό δεν σκοπεύει να υποχωρήσει από την αρχική του στάση.

Την περσινή σεζόν ο Ίρβινγκ είχε 26.9 πόντους (56% στο δίποντο, 40% στο τρίποντο, 92% στις βολές), 4.8 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 1.4 κλεψίματα ανά 34.9 λεπτά σε 54 αγώνες της κανονικής περιόδου, πριν γυρίσει τον αστράγαλό του στην ημιτελική σειρά των playoffs της Ανατολικής Περιφέρειας και χάσει την συνέχεια. Οι Νετς έχουν αυτή τη στιγμή ρεκόρ 16-7 και βρίσκονται στην πρώτη θέση της Ανατολικής περιφέρειας, μισό ματς πάνω από τους Σικάγο Μπουλς και 1,5 πάνω από τους Μιλγουόκι Μπακς.

TAGS NBA ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ