EUROLEAGUE

Ο Κάιλ Χάινς ρέκορντμαν στην ιστορία της EuroLeague

Ο Κάιλ Χάινς σε φάση από το παιχνίδι της Αρμάνι Μιλάνο με την Μπάγερν για τα playoffs της EuroLeague
Ο Κάιλ Χάινς σε φάση από το παιχνίδι της Αρμάνι Μιλάνο με την Μπάγερν OLIMPIA MILANO / TWITTER

Τα περισσότερα επιθετικά ριμπάουντ στην ιστορία της EuroLeague έχει από το βράδυ της Τρίτης (8/2) ο Κάιλ Χάινς, που μάζεψε πέντε στο Κάουνας για να προσπεράσει τον Φελίπε Ρέγες.

Ένας μεγάλος παίκτης, ένας σπουδαίος άνθρωπος, ένας υποδειγματικός επαγγελματίας. Ο Κάιλ Χάινς συνεχίζει να κάνει θραύση στα παρκέ της EuroLeague και το βράδυ της Τρίτης (8/2) έγραψε ιστορία στη διοργάνωση, στη διάρκεια της αναμέτρησης Ζάλγκιρις Κάουνας - Αρμάνι Μιλάνο.

Ο 35χρονος σέντερ έμεινε στο παρκέ της Ζαλγκίριο Αρένα, σκόραρε 11 πόντους (4/5 δίποντα, 3/4 βολές), μάζεψε πέντε αμυντικά ριμπάουντ, αλλά και πέντε επιθετικά, με τα οποία έφτασε τα 706 για να προσπεράσει τον Φελίπε Ρέγες και να γίνει ο παίκτης με τα περισσότερα επιθετικά ριμπάουντ στη σύγχρονη ιστορία της EuroLeague.

Στα συνολικά ριμπάουντ ο Χάινς βρίσκεται στην 4η θέση με 1582, με τον τρίτο Γιάννη Μπουρούση να είναι στα 1603, τον δεύτερο Φελίπε Ρέγες να έχει κλείσει την καριέρα του στα 1799 και τον πρωτοπόρο Παούλιους Γιανκούνας να συνεχίζει με 1983.

TAGS EUROLEAGUE ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ