EUROLEAGUE

Ο Ιτούδης απάντησε στις φήμες για Ντόρσεϊ και μεταγραφές και δήλωσε ντροπιασμένος για την εικόνα της Φενέρμπαχτσε

Ο Δημήτρης Ιτούδης
Ο Δημήτρης Ιτούδης FENERBAHCE.ORG

Πολύ απογοητευμένος από την εμφάνιση της Φενέρμπαχτσε στο Κάουνας, ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε για ντροπιαστική εικόνα και αναφέρθηκε στις φήμες περί μεταγραφικής ενίσχυσης της ομάδας του.

Η πέμπτη συνεχόμενη ήττα της Φενέρμπαχτσε ήταν βαριά το βράδυ της Πέμπτης (5/1) στο Κάουνας. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη σκορπίστηκε από τη Ζάλγκιρις, με τον Έλληνα προπονητή να είναι απογοητευμένος μετά από το φινάλε της αναμέτρησης.

"Πρέπει να κοιταχθούμε στον καθρέφτη. Εκπροσωπούμε ένα σπουδαίο κλαμπ και μία βάση 30 εκατομμυρίων οπαδών. Είναι ντροπή ο τρόπος με τον οποίο χάσαμε απόψε. Είχαμε 15 ασίστ και εκείνοι είχαν 13, όμως όποιος ήθελε να διεισδύσει προς το καλάθι μας, το έκανε και σκόραρε. Όποιος ήθελε να πάρει το ριμπάουντ, το έπαιρνε και σκόραρε. Δεν έχουμε ενέργεια και πίστη, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να πιστεύουμε σε εμάς, συμβαίνει να χάνεις, όμως δεν μου αρέσει να βρίσκομαι σε τέτοια σερί" ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Ιτούδη, που αναφέρθηκε και στα σενάρια μεταγραφικής ενίσχυσης.

"Αν έπρεπε να απαντάω σε κάθε φήμη ή σε κάθε συζήτηση που γίνεται εκεί έξω, με όλο το σεβασμό σε αυτό που με ρωτάτε, θα ήταν καταστροφή. Δεν βρίσκομαι εδώ για να απαντάω σε φήμες, κάναμε μία τραγική εμφάνιση και αισθάνομαι ντροπή. Ο Μπιρούτις έκανε απόψε σπουδαίο ματς και συγχαρητήρια, όμως είναι σημαντικό να έχεις δημιουργικά γκαρντ που φτιάχνουν καταστάσεις. Χρειάζεται φυσικά ομαδική προσπάθεια" ήταν τα λόγια του προπονητή της Φενέρμπαχτσε.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΤΑΙΛΕΡ ΝΤΟΡΣΕΪ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΤΟΥΔΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ