ΙΩΝΙΚΟΣ

Ο Ιωνικός ανακοίνωσε την επιστροφή του Τσίκληρα στην τεχνική ηγεσία

Ο Άγγελος Τσίκληρας παραμένει στον πάγκο του Ιωνικού
Ο Άγγελος Τσίκληρας παραμένει στον πάγκο του Ιωνικού INTIME

Την επάνοδο του Άγγελου Τσίκληρα που αναλαμβάνει τα ηνία αντί του υπηρεσιακού Γιάννη Λίβανου ανακοίνωσε η ΚΑΕ Ιωνικός.

Ο Άγγελος Τσίκληρας θα αρχίσει μια νέα θητεία στον Ιωνικό ως πρώτος προπονητής στην Basket League. Όταν τον περασμένο Οκτώβριο ο Έλληνας κόουτς είχε αποχωρήσει από το πόστο του για λόγους υγείας, η ομάδα της Νίκαιας είχε ανακοινώσει πως η πόρτα παραμένει ανοιχτή. Όπως κι εν τέλει αποδείχθηκε με την πρώτη ευκαιρία και ύστερα από το πρόσφατο διαζύγιο του κλαμπ με τον Κώστα Μέξα που τον είχε αντικαταστήσει στο μεσοδιάστημα.

Παράλληλα, ο Γιάννης Λίβανος θα διατηρηθεί στο τεχνικό τιμ ως συνεργάτης του Τσίκληρα.

Η σχετική ανακοίνωση:

"Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την επιστροφή του Άγγελου Τσίκληρα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας. Ο Άγγελος ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, και αφού όπως εξ αρχής είχαμε πει η πόρτα της ομάδας ήταν πάντα ανοιχτή γι' αυτόν, επέστρεψε στην ομάδα που αγάπησε και τον αγάπησε.

Επιθυμία μας, όπως και του coach και των παιχτών ήταν να παραμείνει, όπως και έγινε, στο τεχνικό team της ο μέχρι πρότινος υπηρεσιακός τεχνικός Γιάννης Λίβανος, που ανέλαβε προσωρινά και με επιτυχία το τιμόνι της ομάδας μας σε μια πολύ δύσκολη για αυτήν περίοδο, και τον ευχαριστούμε πολύ.

Τέλος στο πόστο του τεχνικού διευθυντή παραμένει ο τίγρης του Ελληνικού μπάσκετ και κόσμημα για την ομάδα μας, Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Όλοι μαζί, ενωμένοι όσο ποτέ, συνεχίζουμε την προσπάθεια για την παραμονή της ομάδας μας στην μεγάλη κατηγορία, εκεί όπου θέλουμε συμμάχους μας όλους εσάς τους πιστούς φιλάθλους του ιστορικού μας σωματείου!"

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ