ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου στο SPORT24: "Στόχος είναι το Final Four της EuroLeague"

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου στο SPORT24: "Στόχος είναι το Final Four της EuroLeague"

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε στο SPORT24 και τον Αλέξανδρο Τρίγκα τόσο για τις καινούργιες φανέλες του τριφυλλιού, όσο και για τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει ο Εργκίν Αταμάν.

Οι νέες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού, στις οποίες δεσπόζει ο Παρθενώνας, παρουσιάστηκε το βράδυ της Δευτέρας (18/9) στο μουσείο της Ακρόπολης. Αμέσως μετά το τέλος της εκδήλωσης, ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε στο SPORT24 και τον Αλέξανδρο Τρίγκα τόσο για τις καινούργιες φανέλες του τριφυλλιού, όσο και για τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει ο Εργκίν Αταμάν.

"Είναι μία πολύ όμορφη φανέλα. Πολύ ωραίος ο σχεδιασμός από την Adidas. Προκαλεί ένα δέος γιατί σε αυτό τον ιερό τόπο, με όλα αυτά που πρεσβεύει η Ακρόπολη για τον ελληνικό πολιτισμό παγκοσμίως. Είναι μία πάρα πολύ ιδιαίτερη φανέλα. Είμαστε χαρούμενοι και είναι τιμή που θα τη φορέσουμε. Ελπίζουμε να πρεσβεύσουμε τον ελληνικό πολιτισμό και όλα αυτά που πρεσβεύει ο σύλλοςγος όλα αυτά τα χρόνια και να συνδεθούμε με αυτή τη φανέλα με επιτυχίες, κάνοντας χαρούμενους τους φιλάθλους μας.

Ανυπομονούσε όλοι γιατί ξέραμε ότι το design θα είναι πολύ ωραίο. Είδαμε τη φανέλα μερικές μέρες πριν την παρουσίαση, αλλά προσπαθούσαμε να το κρατήσουμε κρυφό. Ελπίζω να αγαπηθεί και από τον κόσμο και να συνδεθεί με επιτυχίες. Αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Ο κόουτς θέτει τους στόχους και έχει πει ήδη πολλές φορές ότι στόχος είναι το Final Four της EuroLeague. Εγώ να ευχηθώ να είμαστε υγιείς και για την επιτυχία της ομάδας. Είμαστε όλοι εδώ για έναν σκοπό. Γνωρίζουμε το σκοπό και δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά. Θα το κάνουμε από την αρχή μέχρι το τέλος και ευλεπιστώ ότι θα φέρουμε τα αποτελέσματα που πρέπει να φέρουμε γιατί οι προσδοκίες είναι μεγάλες. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού αξίζει η ομάδα να βρεθεί ξανά στην κορυφή σε όλα τα επίπεδα και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να τους κάνουμε υπερήφανους.

Θα ήταν πολύ όμορφο να βρεθεί αυτή η φανέλα με την Ακρόπολη στο Βερολίνο τον προσεχή Μάιο. Μακάρι να τα καταφέρουμε. Είναι κάτι που όλοι μας το προσδοκούμε και δουλεύουμε για αυτό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ