ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ

Ο Ηλίας Καντζούρης αφήνει τον πάγκο της Λιμόζ για αυτόν της Χάποελ Ιερουσαλήμ σύμφωνα με ισραηλινό δημοσίευμα

Ο Ηλίας Καντζούρης αφήνει τον πάγκο της Λιμόζ για αυτόν της Χάποελ Ιερουσαλήμ σύμφωνα με ισραηλινό δημοσίευμα
ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Ο Ηλίας Καντζούρης ετοιμάζεται για ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του σύμφωνα με ισραηλινό δημοσίευμα, αφού θα αφήσει τον πάγκο της Λιμόζ για αυτόν της Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Ο Ηλίας Καντζούρης αναμένεται να είναι ο νέος προπονητής της Χάποελ Ιερουσαλήμ. Αυτό αναφέρει η ισραηλινή ιστοσελίδα "one.co.il", η οποία αποκάλυψε την συμφωνία.

Με βάση το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο Έλληνας τεχνικός θα αφήσει άμεσα τον πάγκο της Λιμόζ για χάρη της ισραηλινής ομάδας, αφού και οι τρεις πλευρές συμφώνησαν σε αυτό, με την Χάποελ να πληρώνει ένα μικρό buy out την γαλλική ομάδα. Θα αντικαταστήσει έτσι τον Αλεκσάνταρ Ντζίκιτς.

Όπως αναφέρεται μάλιστα, ο Καντζούρης υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν με την Χάποελ Ιερουσαλήμ, η οποία το καλοκαίρι σκοπεύει να κυνηγήσει ξανά τον Αντρέα Τρινκιέρι. Ο Έλληνας τεχνικός γνωρίζει καλά βέβαια την Χάποελ, αφού πέρυσι την αντιμετώπισε ως προπονητής της ΑΕΚ στα playoffs του Basketbal Champions League (οι Ισραηλινοί πήραν την πρόκριση με 2-1 νίκες), με την ομάδα της Ιερουσαλήμ να έχει κρατήσει σε μεγάλο βαθμό το ίδιο ρόστερ.

TAGS ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΙΣΡΑΗΛ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ