ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ίγκνας Μπραζντέικις στο SPORT24 για τη παρουσία του στο Super Cup: "Θα πάει πίσω το ντεμπούτο μου, πρέπει να γυρίσω στο Κάουνας"

Ο Ίγκνας Μπραζντέικις  στο SPORT24 για τη παρουσία του στο Super Cup: "Θα πάει πίσω το ντεμπούτο μου, πρέπει να γυρίσω στο Κάουνας"
EORGIA PANAGOPOULOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Ίγκνας Μπραζντέικις μίλησε στο SPORT24 και τη Βασιλική Καραμούζα μετά την παρουσίαση των εμφανίσεων του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ. Μεταξύ άλλων ο Λιθουανός γκαρντ/φόργουορντ αναφέρθηκε στο ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα.

Τις εμφανίσεις του για τη σεζόν 2023/24 παρουσίασε ο Ολυμπιακός, στο πλαίσιο εκδήλωσης που έλαβε χώρα στο ανανεωμένο VIP Lounge του ΣΕΦ. Αμέσως μετά την τελετή στο SPORT24 και τη Βασιλική Καραμούζα μίλησε το νέο μεταγραφικό απόκτημα των ερυθρόλευκων, ο Ίγκνας Μπραζντέικις.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Λιθουανός δεν θα είναι διαθέσιμος στο Super Cup της Ρόδου που θα διεξαχθεί στις 29-30 Σεπτεμβρίου, με τον ίδιο να αποκαλύπτει στη Βασιλική Καραμούζα πως θα χρειαστεί να ταξιδέψει στη Λιθουανία. Επιπλέον μίλησε για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Οι δηλώσεις του Μπραζντέικις

Για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό: "Αισθάνομαι υπέροχα τώρα, σταδιακά μπαίνω στο σύστημα και μαθαίνω την κουλτούρα, τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή, απολαμβάνω τη διαδικασία και ανυπομονώ να παίξω".

Για την πρόταση και πώς την έμαθε: "Οι ατζέντηδες ήταν σε επικοινωνία με τον Ολυμπιακό για περίπου δύο εβδομάδες, τους κάλεσα προσωπικά, ώστε να μάθω τι περιμένουν από μένα. Οι συζητήσεις ήταν καλές, θερμές και σε αυτή την κατεύθυνση ήθελα την καριέρα μου".

Για το αν ήταν εύκολο το "ναι": "Δεν μπορώ να πω ήταν εύκολο, γιατί το να αφήνω το Κάουνας ήταν συναισθηματικό, καταλαβαίνουν την κίνησή μου, ο Ολυμπιακός είναι από αυτές τις ομάδες που δεν μπορούσα να αρνηθώ".

Τι σου είπε ο Μπαρτζώκας: "Μου είπε πρώτα απ' όλα να δουλέψω σκληρά, είναι μία μετάβαση για μένα, είναι δύσκολο, είμαι έτοιμος να μάθω και να μεγαλώσω ως παίκτης και είμαι έτοιμος να αρπάξω την ευκαιρία".

Για το πότε θα είναι το ντεμπούτο του: "Δεν είμαι σίγουρος, ίσως το ντεμπούτο μου πάει πίσω, γιατί πρέπει να γυρίσω στο Κάουνας να πάρω κάποια πράγματα και να τακτοποιηθώ εδώ. Αλλά θα προσπαθήσω το ντεμπούτο μου να γίνει το συντομότερο δυνατόν".

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: "Όλοι μιλούν γι' αυτό, γνωρίζω καλά πόσο μεγάλη είναι η αντιπαλότητα, ίσως η μεγαλύτερη στον αθλητισμό, αυτές οι καταστάσεις μού δίνουν καύσιμο, είμαι ανταγωνιστικός και θα προσπαθήσω να βοηθήσει αυτή την ομάδα να νικήσει".

Για το αν θα καταφέρει ο Ολυμπιακός να προκριθεί στο Final Four: "Είναι αρκετά πιθανό, έχουμε ό,τι χρειάζεται για να τα καταφέρουμε. Βασίζεται σε πολλά πράγματα, όπως η χημεία, όμως φαίνεται ότι έχουμε εκπληκτική ομάδα και χαίρομαι που είμαι μέρος αυτής".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ SUPER CUP ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ