Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Ίαν Βουγιούκας έριξε, μεταξύ σοβαρού κι αστείου, γέφυρες με τη Μύκονο

Ο Ίαν Βουγιούκας έριξε, μεταξύ σοβαρού κι αστείου, γέφυρες με τη Μύκονο
INTIME

Μια απάντηση του Ίαν Βουγιούκα στον Άγγελο Τσάμη ενθουσίασε τους ανθρώπους του ΑΟ Μυκόνου, που ίσως αρχίσουν να ονειρεύονται μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία των εθνικών κατηγοριών.

Το ρόστερ του ΑΟ Μυκόνου είναι σπουδαίο, για τα δεδομένα της Γ' Εθνικής. Οι Τσάμης, Μάρτζος, Ονάσογλου, Καράμπουλας, Τσιάρας, Αγγελακόπουλος στελεχώνουν ένα δυναμικό που, στη θεωρία τουλάχιστον, δεν έχει αντίπαλο, ψάχνει σέντερ, αλλά δεν βρίσκει κάποιον που να ενθουσιάζει. Μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης (18/8) όλα αυτά, καθώς ο Ίαν Βουγιούκας έριξε μεταξύ σοβαρού κι αστείου γέφυρες με τον σύλλογο.

"Θέλετε πεντάρι; Σπίτι και φαγητό" έγραψε ο 36χρονος ψηλός σε tweet του Άγγελου Τσάμη, με τον άνθρωπο που διαχειρίζεται τα social media της ομάδας να βλέπει την απάντηση του Βουγιούκα και να μεταφέρει τα... νέα στον σύλλογο. Και κάπως έτσι, πράγματι μεταξύ σοβαρού κι αστείου, δεν αποκλείεται να δούμε να πραγματοποιείται το επόμενο διάστημα μία από τις σημαντικότερες μεταγραφές στην ιστορία των εθνικών κατηγοριών.

Ο Βουγιούκας έχει παίξει στον Ηλυσιακό, στο Πανεπιστήμιο Σεντ Λούις, στο Ρέθυμνο, στον Ολυμπιακό, στον Πανελλήνιο, στην Ούνικς Καζάν, στην Ουλμ, στη Ζάλγκιρις Κάουνας, στη Λοκομοτίβ Κουμπάν και στον Παναθηναϊκό.

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ