ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Ο Γουόκαπ για το Προολυμπιακό: "Ενθουσιασμένοι με τον Σπανούλη, θα είμαστε έτοιμοι για τον Ιούλιο"

2023 /  /  -
2023 / / - EUROKINISSI SPORTS

Ο Τόμας Γουόκαπ μίλησε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Περιστερίου bwin, όπου δεν αναφέρθηκε μόνο στο παιχνίδι, αλλά και στο Προολυμπιακό Τουρνουά που θα φιλοξενήσει η Ελλάδα τον Ιούλιο.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε νικηφόρα τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις μετά την επικράτησή του επί του Περιστερίου bwin και ο Τόμας Γουόκαπ μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για την εκπομπή "Τζάμπολ", όπου αναφέρθηκε και για το Προολυμπιακό Τουρνουά που θα φιλοξενηθεί από την χώρα μας τον Ιούλιο.

Αρχικά, ο γκαρντ των ερυθρολεύκων έκανε ένα σχόλιο για το παιχνίδι, όπου δήλωσε: "Από την αρχή ένιωσα καλά. Έχω βρει ρυθμό αυτή τη στιγμή. Έχει να κάνει με πολλά πράγματα, την κίνηση της μπάλας, το στιλ παιχνιδιού μας, την ταχύτητα που παίζουμε. Επίσης έχει να κάνει με την εμπιστοσύνη που απολαμβάνω από τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου. Ακόμα και αν δεν σουτάρω καλά, με προτρέπουν να συνεχίσω να σουτάρω. Συνεχίζουν να με πιστεύουν και αυτό σημαίνει πολλά για την αυτοπεποίθησή μου".

Αναφορικά με την Εθνική και το Προολυμπιακό: "Είναι ακόμα μακριά, αλλά έχουμε αυτοπεποίθηση. Είμαι πολύ χαρούμενος που το φιλοξενούμε, ειδικά εδώ ένα γήπεδο που έχω παίξει τόσο πολλά παιχνίδια και έχω προπονηθεί τόσο πολλές φορές και έχω σουτάρει τόσα πολλά σουτ. Οπότε είναι ένα άνετο μέρος για μένα. Επίσης δεν έχω κάποιο σχόλιο για τις άλλες ομάδες, αλλά είμαστε ενθουσιασμένοι με τον Σπανούλη και το τι έχει κάνει ο Ζήσης μέχρι τώρα και θα είμαστε έτοιμοι για τον Ιούλιο".

TAGS ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ