ΒΙΚΤΟΡ ΓΟΥΕΜΠΑΝΙΑΜΑ

Ο Γουεμπανιαμά έκανε δεύτερες σκέψεις όταν άφησε την EuroLeague, αλλά δεν μετανιώνει για την απόφασή του

Ο Γουεμπανιαμά έκανε δεύτερες σκέψεις όταν άφησε την EuroLeague, αλλά δεν μετανιώνει για την απόφασή του
PRINTSCREEN

Ο Βικτόρ Γουεμπανιαμά έκανε δεύτερες σκέψεις όταν έφυγε από τη Βιλερμπάν και την EuroLeague, αλλά εν τέλει δεν μετανιώνει για την απόφασή του να ενταχθεί στη Μετροπολιτάν.

Αίσθηση είχε προκαλέσει η απόφαση του Βικτόρ Γουεμπανιαμά να εγκαταλείψει τη Βιλερμπάν, η οποία αγωνίζεται στην EuroLeague και να μετακομίσει στην Μετροπολιτάν, η συμμετέχει μόνο στο γαλλικό πρωτάθλημα και όχι σε κάποια άλλη ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ωστόσο, το παιδί θαύμα από τη Γαλλία και ο περίγυρός του, αποφάσισαν ότι θα ήταν καλύτερο για εκείνον να έχει μικρότερη φόρτιση και να μειώσει τις πιθανότητες κάποιου τραυματισμού, πριν από το NBA Draft 2023, αφού εκεί θα αποτελέσει χωρίς αμφιβολία την No1 επιλογή.

Ο ίδιος ο Γουέμπι παραδέχτηκε βέβαια πως όταν αποχώρησε από τη Βιλερμπάν έκανε κάποιες δεύτερες σκέψεις, χωρίς τελικά να μετανιώνει για την απόφασή του, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κάποια κόντρα με τον ισχυρό άνδρα της ASVEL, Τόνι Πάρκερ.

"Ξέρω τον Τόνι, δεν υπάρχει έχθρα μεταξύ μας. Νομίζω ότι τα μέσα ενημέρωσης μπορεί μερικές φορές να διαστρεβλώνουν λίγο τα πράγματα. Ξέρει ότι έχω εξελιχθεί. Είναι ένας διαφορετικός ρόλος.

Φυσικά, υπήρχε λύπη όταν άφησα την EuroLeague, αλλά εκ των υστέρων, δεν υπήρχε λόγος να νιώθω τύψεις, στην πραγματικότητα δεν το κάνω. Πάνω απ 'όλα, είναι μόνο ένα παιχνίδι την εβδομάδα, αλλά με πολύ περισσότερα λεπτά και πολύ μεγαλύτερη ευθύνη, οπότε το αντίκτυπο, τελικά, είναι το ίδιο. Έχω έναν πολύ πιο σημαντικό ρόλο εδώ", είπε ενδεικτικά επί του θέματος.

TAGS ΒΙΚΤΟΡ ΓΟΥΕΜΠΑΝΙΑΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ