ΙΣΡΑΗΛ

Ο Γουέιντ Μπάλντγουιν θέλει να παίξει στην εθνική Ισραήλ

Ο Μπάλντγουιν με την φανέλα της Μακάμπι
Ο Μπάλντγουιν με την φανέλα της Μακάμπι ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Γουέιντ Μπάλντγουιν έκανε άνοιγμα στην εθνική Ισραήλ, δηλώνοντας ότι θα ήθελε να πάρει την θέση του νατουραλιζέ της ομάδας.

Ο Γουέιντ Μπάλντγουιν αισθάνεται σαν στο σπίτι του στο Ισραήλ. Η Μακάμπι εξάλλου είναι η πρώτη ομάδα στην ευρωπαϊκή του πορεία στην οποία θα μείνει για 2η σεζόν. Και θέλει να ανταποδώσει αυτή την αγάπη με την συμμετοχή του στην εθνική Ισραήλ.

Αυτό δήλωσε ο Αμερικανός γκαρντ σε συνέντευξή του στην ισραηλινή ιστοσελίδα "israelhayom.co.il", ανοίγοντας την πόρτα στην ισραηλινή Ομοσπονδία προκειμένου να κινήσει τις σχετικές διαδικασίες.

"Θα ήθελα να αγωνιστώ για την εθνική Ισραήλ. Ξέρω ότι ψάχνει για έναν νατουραλιζέ παίκτη και θα ήθελα να είμαι μέλος της ομάδας" δήλωσε αρχικά ο γκαρντ της Μακάμπι, για να προσθέσει κλείνοντας το θέμα: "Είμαι πολύ ανοιχτός στην προοπτική να αγωνιστώ για την εθνική Ισραήλ. Θα ήταν υπέροχο".

Για την ιστορία, οι Ισραηλινοί είναι ιστορικά ανοιχτοί στην παρουσία νατουραλιζέ παικτών στην εθνική τους ομάδας, αφού ανά διαστήματα έχουν φορέσει την φανέλα της ομάδας διάφοροι Αμερικανοί, όπως ο Άλεξ Τάιους, ο Ντέρικ Σαρπ, ο Ντέιβιντ Μπλου, ο Τζέικ Κόεν, ο Τζον Ντι Μπαρτολομέο, ο Ρίτσαρντ Χάουελ και ο Ντ' Όρ Φίσερ.

TAGS ΙΣΡΑΗΛ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ EUROLEAGUE FIBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ