ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Γκαρούμπα κάλυψε την ρήτρα 3 εκατ. ευρώ με την Ρεάλ και πάει στους Ρόκετς

Ο Ουσμάν Γκαρούμπα με την φανέλα της εθνικής Ισπανίας
Ο Ουσμάν Γκαρούμπα με την φανέλα της εθνικής Ισπανίας Ⓒ 2021 CHARLIE NEIBERGALL/ ASSOCIATED PRESS

Ο Ουσμάν Γκαρούμπα θα αγωνίζεται στους Ρόκετς την νέα σεζόν, αφού συμφώνησε με την Ρεάλ στον τρόπο καταβολής της ρήτρας ύψους 3 εκατ. ευρώ που είχε στο συμβόλαιό του.

Ο Ουσμάν Γκαρούμπα ετοιμάζεται πλέον να ζήσει το όνειρό του και να αγωνιστεί στο ΝΒΑ την νέα σεζόν, αφού - όπως αποκάλυψε η "Marca"- συμφώνησε με την Ρεάλ Μαδρίτης στην καταβολή της ρήτρας που υπήρχε στο συμβόλαιό του και θα ενσωματωθεί στους Ρόκετς, που τον επέλεξαν στο Νο23 του ΝΒΑ Draft 2021.

Ο Ισπανός φόργουορντ/σέντερ είχε ρήτρα ύψους 3 εκατ. ευρώ, η οποία το καλοκαίρι του 2022 ανέβαινε στα 4 εκατ. ευρώ και το 2023 στα 5 εκατ. ευρώ. Κοινώς, μελλοντικά θα ήταν ακόμα πιο δύσκολο για αυτόν να αποχωρήσει και να καλύψει την ρήτρα, αφού οι ομάδες του ΝΒΑ δεν μπορούν να καταβάλλουν περισσότερα από 800.000 δολάρια για να σπάσουν το συμβόλαιο ενός παίκτη.

Έπειτα από διαπραγματεύσεις που κράτησαν αρκετές μέρες ωστόσο, ο Γκαρούμπα τα βρήκε τελικά με την Ρεάλ στον τρόπο καταβολής των χρημάτων για να μείνει ελεύθερος, κάτι που σημαίνει ότι αναμένεται άμεσα να μεταβει στις ΗΠΑ για χάρη του Χιούστον.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ NBA ΗΠΑ ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΡΟΚΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ