NBA

Ο Γκάρι Πέιτον απάντησε στο ειρωνικό γέλιο του Μάικλ Τζόρνταν

Ο Γκάρι Πέιτον απάντησε στο ειρωνικό γέλιο του Μάικλ Τζόρνταν

Δύο χρόνια μετά από την επική αντίδραση του Μάικλ Τζόρνταν στο The Last Dance, ο Γκάρι Πέιτον απάντησε στον MJ με τρόπο που προκαλεί έκπληξη, καθώς ο Glove υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους trash talkers στην ιστορία του NBA.

Πέρασαν δύο χρόνια από την ημέρα που κυκλοφόρησε το The Last Dance και ακόμη και σήμερα το ειρωνικό γέλιο του Μάικλ Τζόρνταν την ώρα που άκουγε τον Γκάρι Πέιτον να λέει ότι έκανε καλή δουλειά στο μαρκάρισμά του, στους τελικούς του NBA το 1996, είναι μία από τις κορυφαίες στιγμές του ντοκιμαντέρ. Ο Glove μίλησε για πρώτη φορά για την αντίδραση του MJ, έμεινε σταθερός στην άποψή του και παραδέχθηκε ότι δεν έχει πρόβλημα, καθώς "αυτός είναι ο Τζόρνταν και αυτό έπρεπε να κάνει".

Αναλυτικά όσα είπε ο Γκάρι Πέιτον:

"Νομίζω ότι ο Τζορτζ Καρλ προσπαθούσε να με συντηρήσει, γιατί ήμουν τραυματίας στη γάμπα. Στο τέταρτο παιχνίδι, χάναμε 3-0 και του είπα να με αφήσει να τον μαρκάρω, χωρίς να ανησυχεί για εμένα. Του είπα ότι θα βρω την λύση, του είπα ότι θα τον περιορίσω. Ξέραμε ότι μπορούσαμε να τον σταματήσουμε και πράγματι τον περιόρισα. Κερδίσαμε τα επόμενα δύο παιχνίδια.

Τα έκανα όλα δύσκολα για εκείνον, δεν τον άφησα να αισθάνεται άνετα στο παρκέ. Τον έκανα να καταλάβει ότι πρέπει να δώσει την μπάλα στον Πίπεν και εκνευρίστηκε. Αυτό έπρεπε να κάνω. Όταν με μάρκαρε, όταν τον πόσταρα, έβαλαν τον Πίπεν σε εμένα για να βγάλω την μπάλα πάλι στην περιφέρεια. Δεν του άρεσε αυτό του Τζόρνταν, ήθελε να έχει αυτός την πρόκληση. Είπε αυτά που έπρεπε να πει, ακόμη και το γέλιο στο ντοκιμαντέρ του. Δεν με νοιάζει, είπε αυτό που έπρεπε να πει. Είναι ο Μάικ Τζόρνταν. Τον σέβομαι γι' αυτό και δεν έχω πρόβλημα.

Δεν παίξαμε για να κερδίσουμε τους τελικούς, παίξαμε για να επιβιώσουμε. Ήταν η πρώτη ομάδα, ήμασταν η δεύτερη ομάδα, είχαμε μοιραστεί τις νίκες στην κανονική περίοδο, τους νικήσαμε στο Σιάτλ, μας νίκησαν στο Σικάγο. Ήμασταν φοβισμένοι, ο Τζορτζ Καρλ το ξέρει, αυτό ήταν το μεγαλύτερο λάθος μας".

TAGS NBA THE LAST DANCE ΜΑΙΚΛ ΤΖΟΡΝΤΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ