STOIXIMAN AEGEANBALL

Ο Γιώργος Πρίντεζης στο SPORT24: “Το κλειστό γήπεδο στη Σύρο το περιμένουν όλοι πάρα πολύ – Να γίνει όσο γρήγορα γίνεται”

print screen

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στην κάμερα του SPORT24 στο πλαίσιο του Stoiximan AeageanBall και αναφέρθηκε στην επιτυχία της διοργάνωσης, αλλά και στο κλειστό γήπεδο που αναμένεται να αποκτήσει η Σύρος.

Για 8η χρονιά το Stoiximan AegeanBall Festival διεξάγεται στη Σύρο και η έμπνευση του Γιώργου Πρίντεζη μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο, με εκλεκτούς καλεσμένους από τον χώρο του μπάσκετ και όχι μόνο.

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στην κάμερα του SPORT24 το βράδυ του Σαββάτου (27/6) από την Ερμούπολη και αναφέρθηκε στη διοργάνωση, αλλά και για το κλειστό γήπεδο που αναμένεται να αποκτήσει η Σύρος σε λίγο καιρό.

Για τον κόσμο της διοργάνωσης: “Δεν τον φέρνω εγώ τον κόσμο, αλλά η διοργάνωση. Ο κόσμος της Σύρος, η φιλοξενία του καθενός είναι κάτι πάρα πολύ ωραίο όμορφο.Φέτος για εμένα το event δεν είναι μόνο αυτό. Δηλαδή συγκεκριμένα αυτό που βλέπει προς τα έξω ο κόσμος είναι κάτι πάρα πολύ όμορφο, είναι πολύ σοβαρή και ωραία παραγωγή, αλλά είναι για εμένα όλα τα παιδιά που ήρθαν από το πρωί”.

Για τον τρόπο που μεγάλωσε στη Σύρο: “Νιώθω ευλογημένος για αυτό. Εδώ πέρα, ειδικά στη Σύρο πολύ αλάνα. Νιώθω ευλογημένος που ήμασταν στους δρόμους και όλη την ημέρα παίζαμε”.

Για το κλειστό γήπεδο που θα υπάρχει σε λίγο καιρό στη Σύρο: “Πάρα πολύ σημαντικό, πάρα πολύ όμορφο και το περίμενε ο κόσμος πάρα πολύ καιρό. Πάνω από έξι χρόνια δεν έχουν όλα τα παιδιά που να παίξουν. Η αλήθεια είναι ότι εδώ στη Σύρο πάντα γίνονταν όλα ανάποδα. Δηλαδή να έρχονται εδώ πάρα πολλοί παίκτες να τιμήσουν το νησί, να μας κάνουν την τιμή γενικότερα. Τόσα πολλά παιδιά να δουν και να γνωρίσουν από κοντά παίκτες από Ελλάδα, Ευρωλίγκα και NBA και μετά να μην έχουν που να στεγαστούν. Είναι κάτι πολύ άσχημο. Γιατί ξέρουμε στις Κυκλάδες δεν είναι όπως στην Αθήνα που μπορεί σε 7-8 μήνες να πηγαίνες στο ανοικτό. Στις Κυκλάδες είναι πάρα πολύ δύσκολο, βαράς τρίποντο και πηγαίνει η μπάλα στην Αντίπαρο. Οπότε είναι κάτι που το περιμένουν όλοι πάρα πολύ και εγώ προσωπικά και μακάρι να γίνει όσο πιο γρήγορα γίνεται”.

Με ποιον παίκτη ευχαριστιέται πιο πολύ να παίζει στο παρκέ: “Ο Γιαννάρας (Μπουρούσης) έχει δώσει τη ψυχή του όσες φορές έχει έρθει, Είναι κάτι που με τιμά πάρα πολύ και είναι ένα παιδία έξω καρδιά και είναι η χαρά του αθλήματος”.

Για την παρουσία του Κωνσταντίνου Μελάγιες: “Δεν τον είδα (σ.σ. γελώντας)”.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ