THE SHOW MUST GO ON LIVE

Ο Γιώργος Πρίντεζης αποκλειστικά στο SPORT24: "Έχω πάρει την απόφαση για το μέλλον μου, πάμε να το σηκώσουμε στο Βελιγράδι"

Ο Γιώργος Πρίντεζης αποκλειστικά στο SPORT24: "Έχω πάρει την απόφαση για το μέλλον μου, πάμε να το σηκώσουμε στο Βελιγράδι"
24MEDIA CREATIVE TEAM/ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΝΤΟΥΝΑΣ

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στην εκπομπή "Show Must Go On" του Παντελή Διαμαντόπουλου με τους Γιάννη Φιλέρη και Σπύρο Καβαλιεράτο και τόνισε ότι έχει πάρει την απόφασή του για το μέλλον του, προσθέτοντας ότι η μόνη συμβουλή που έχει να δώσει στους συμπαίκτες του είναι να χαρούν το Final Four.

Ο Ολυμπιακός γιορτάζει την πρόκρισή του στο Final Four χάρη στην νίκη του επί της Μονακό στο Game 5 της σειράς και ο Γιώργος Πρίντεζης εμφανίστηκε χαρούμενος στην εκπομπή "Show Must Go On" με τον Παντελή Διαμαντόπουλο, μιλώντας και με τους Γιάννη Φιλέρη και Σπύρο Καβαλιεράτο.

Ο αρχηγός των "ερυθρόλευκων" αναφέρθηκε στο πότε πίστεψε ότι ο Ολυμπιακός μπορούσε να φτάσει τόσο μακριά, αναφέρθηκε στον ρόλο του που έχει μικρύνει και πρόσθεσε ότι έχει πάρει την απόφασή του σχετικά με το μέλλον του.

Αναλυτικά ο Γιώργος Πρίντεζης δήλωσε:

Για το πώς κοιμήθηκε το βράδυ: “Ευτυχώς δεν έχει χρειαστεί να ξυπνήσω νωρίς για το παιδί. Μετά από κάθε αγώνα είναι δύσκολο να κοιμηθείς, ειδικά μετά από βραδιές όπως η χθεσινή . Δεν έχει σημασία τι έχεις ζήσεις, αφού κάθε φορά βάζεις νέους στόχους Είναι μία καινούργια σελίδα και ήταν μια όμορφη βραδιά και μέρα που ξημέρωσε.

Για το πότε κατάλαβε ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να πάει Final Four: "Να πω την αλήθεια πίστευα από την αρχή σε αυτή την ομάδα γιατί είχαμε καταπληκτική χημεία και αγωνιστική και ως χαρακτήρες. Όλα τα παιδιά έιναι εξαίρετα, στα αποδυτήρια έχουμε καλό κλίμα., στο παρκέ συμπληρωνόμαστε. Νομίζω γύρω στον Γενάρη, πριν τον κορονοϊό, φάνηκε ότι μπορούμε να παίξουμε καλό μπάσκετ, ενώ και μετά τον κορονοϊό είχαμε καλή παρουσία. Είχαμε μία χρονιά με τα λιγότερα πάνω-κάτω από όλες τις χρονιές. Εξαιρεση ήταν μόνο ένα 20ημερο που όλη η ομάδα είχε κορονοϊό και χάσαμε τον ρυθμό μας. Δείξαμε ότι έχουμε χαρακτήρα και είμαστε ομάδα".

Για το πώς έζησε την σεζόν έχοντας μικρότερο ρόλο: “Δείχνεις την αγάπη σου για την ομάδα όταν προσαρμόζεσαι. Είμαι πάρα πολύ συνειδητοποιημένος. Κάποια φορά θα ερχόταν και αυτό. Είμαι 37 στα 38, ξέρω πάρα πολύ καλά ότι κάποια πράγματα δεν μπορούν να είναι ίδια. Είναι χαρά μου και μόνο που είμαι στην ομάδα.

Δεν κρύβω ότι δεν είναι εύκολο να ξέρω ότι όταν η μπάλα καίει δεν είμαι στο παρκέ. Υπάρχουν στιγμές που τρώγομαι, αλλά για μένα δεν υπάρχει μεγαλύτερη υγεία από το να κερδίζει ομάδα, να έχεις χαμόγελα και ο Ολυμπιακός να κατακτά τίτλους και να πηγαίνει στην κορυφή της Ευρώπης. Αυτό δεν ανταλλάσσεται με καμία ατομική επιτυχία. 1000 φορές να παίζω 10 λετπά και να παει η ομάδα μέχρι τέλους, παρά να έχω ρόλο 30 λεπτά".

Για την εικόνα του στο πρώτο ματς, όπου βγήκε μπροστά: "Όλοι ξέρουμε ότι τα playoffs είναι διαφορετικά. Ήμουν έτοιμος να βοηθήσω στο πρώτο παιχνίδι. Μου δόθηκε η ευκαιρία και με χαρά βοήθησα. Πήραμε μία σημαντική νίκη τότε για να ξεκινήσει καλά η σειρά.

Σίγουρα, το ξέρουμε όλοι ότι τα playoffs είναι διαφορετικά. Ο ένας αντίπαλος γνωρίζει τον άλλο καλύτερα, για αυτό οι παίκτες δυσκολεύονται να προσαρμοστούν. Οι διαιτητές αφήνουν πιο σκληρό παιχνίδι, πρέπει να αφήνεις το παιχνίδι να σου έρθει όταν δεν πηγαίνεις καλά. Παίζει ρόλο η εμπειρία, το ένστικτο, η ποιότητα και ο προπονητής".

Για το πώς ξεκίνησε το τελετουργικό πριν από τους αγώνες και αν υπήρχε σκέψη να σταματήσει κάποια στιγμή μετά από κάποιες ήττες: “Βγήκε αυθόρμητα. Είναι μία ιεροτελεστία που βγήκε αυθόρμητα. Τώρα που έφυγε ο Μπίλι (σ.σ ο Σπανούλης), ο δεύτερος μεγαλύτερος μετά από εμένα είναι 5-6 χρόνια μικρότερος και ίσως νιώθω και εγώ διαφορετικά. Ίσως και αυτό με κάνει να νιώθω λίγο περισσότερα σαν μεγάλος αδελφός. Για την ζωή είμαστε νέοι, αλλά όχι για τον αθλητισμό. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές.

Για την Μονακό και αν ηταν η πιο δραματική σειρά που έχει αγωνιστεί: “Η Μονακό είναι πάρα πολύ καλή ομάδα. Ο Ομπράντοβιτς έκανε καλή δουλειά. Ήταν ομάδα με ένστικτο, με ποιότητα, καθοδήγηση και ρόλους. Δεν θα πω ότι ήταν η πιο δύσκολη ομάδα που μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε, αλλά αυτά τα παιχνίδια θα μας κάνουν καλό στο μέλλον. Και στους τελικούς με Παναθηναϊκό και στο Final Four με Εφές. Όλοι μας γενικά θα βγούμε πιο βελτιωμένοι”

Για το γεγονός ότι στο Final Four εμφανίζεται πάντα μία ομάδα “φάντασμα”: "Για να είμαστε ρεαλιστές ο στόχος ήταν η 8αδα όχι το Final Four. Κανείς δεν μας περίμενε. Δεν ήμασταν στις 4-5 πρώτες ομάδες. Κάθε χρόνο υπάρχει μία ομάδα-έκπληξη, που βρίσκει χημεία μέσα στην σεζόν”.

Για το ότι κάποιοι λένε πως ίσως ήταν το τελευταίο του εντός έδρας παιχνίδι στην EuroLeague και αν αυτό πέρασε από το μυαλό του και για το μέλλον του στον Ολυμπιακό: "Το έχω στο μυαλό μου, αλλά όπως έχω ξαναπεί, έχω πάρει μία απόφαση για το μέλλον μου που για δικούς μου λόγους δεν θέλω να ανακοινώσω. Το συγκεκριμένο παιχνίδι επειδή υπάρχει πιθανότητα να είναι το τελευταίο ήταν πιο ιδιαίτερο, με την ατμόσφαιρα και την πρόκριση στο Final Four".

Για το τι θέλει να ευχαριστηθεί περισσότερο στο Final Four: "Ειδικά σε Final Four παίζει ρόλο να έχεις δικούς σου φιλάθλους και θετική αύρα. Απωθημένο δεν έχω και ευχαριστώ τον Θεό για αυτό. Το να έχουμε γεμάτο γήπεδο στο Βελιγράδι είναι μία στιγμή που θέλαμε να ζήσουμε το 2018 και δεν το καταφέραμε. Ξέρω ότι πολύς κόσμος θέλει να το δει και θα είναι σαν να παίζουμε στην έδρα μας”.

Για το τι συμβουλές θα έδινε στους συμπαίκτες του ως πιο έμπειρος: “Ότι πρέπει να το απολαύσουν. Το πιο δύσκολο πράγμα το κάναμε. Προσωπική μου γνώμη είναι ότι πρέπει να πάμε με χαμόγελο μέχρι τα αυτιά, να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι με την Εφές και να χαρούμε την διοργάνωση. Έχουμε πολύ καλή ομάδα και μπορούμε να κερδίσουμε”

Για την δήλωση του Αταμάν ότι η Εφές είναι έτοιμη να κάνει back to back: “Στο γήπεδο φαίνονται όλα. Αν παίξουν καλύτερα, θα κερδίσουν. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε η σειρά με την Μονακό μας έκανε καλύτερους σαν ομάδα.”

Για το ποιος συμπαίκτης του έχει την μεγαλύτερη εντύπωση: “Ο Σάσα (σ.σ Βεζένκοβ) έκανε μαγικό step up φέτος. Ο Γουόκαπ ήταν μαγικός στα playoffs. Ο Σάσα κουβαλά την ομάδα, ο Σλούκας είναι αυτός που ξέρουμε, Παπανικολάου και Φαλ είναι τρομεροί. Είμαστε ομάδα και αυτό είναι το πιο σημαντικό”.

Δείτε σε video τη συνέντευξη:

TAGS THE SHOW MUST GO ON LIVE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ