ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Γιώργος Πρίντεζης ανανέωσε με τον Ολυμπιακό για ακόμη ένα χρόνο

Ο Γιώργος Πρίντεζης ανανέωσε με τον Ολυμπιακό για ακόμη ένα χρόνο
PHOTO CREDITS: OLYMPIACOS BC

Ο Γιώργος Πρίντεζης θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού για ακόμη ένα χρόνο, με τους ερυθρόλευκους να επισημοποιούν τη συμφωνία με τον πολύπειρο φόργουορντ.

Ο Γιώργος Πρίντεζης συνεχίζει στο Λιμάνι για (τουλάχιστον) ακόμη ένα χρόνο. Το απόγευμα της Πέμπτης 15 Ιουλίου, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη συμφωνία των δύο πλευρών για μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας, με τον ίδιο να επισημαίνει -σε δηλώσεις που έκανε- πως δεν υπήρξε καν διαπραγμάτευση, αλλά μια φιλική κουβέντα.

Η πρώτη του επαφή με τα χρώματα του Ολυμπιακού έγινε το 2001, για να ξεκινήσει έκτοτε ένα ταξίδι που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ομάδα του Πειραιά. Ως βασικό στέλεχος της ομάδας πανηγύρισε -μεταξύ άλλων- την κατάκτηση του τίτλου στην EuroLeague το 2012 (Κωνσταντινούπολη) και το 2013 (Λονδίνο), εκτελώντας πλέον -μετά την απόσυρση του Βασίλη Σπανούλη- αυτός τα χρέη του αρχηγού στα ερυθρόλευκα αποδυτήρια.

Από το 2002/03, που έκανε ντεμπούτο στη διοργάνωση, ο 36χρονος φόργουορντ μετράει 340 συμμετοχές στην EuroLeague, έχοντας 10.2 πόντους (με 54.3% στα δίποντα, 33.9% στα τρίποντα και 67.9% στις βολές), 4.1 ριμπάουντ και 1 ασίστ κατά μέσο όρο.

Η σχετική ανακοίνωση:

"Οι Πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος, συναντήθηκαν σήμερα (15/7) με τον Γιώργο Πρίντεζη και συμφώνησαν την ανανέωση της συνεργασίας τους για ακόμα μια σεζόν".

Μετά την επισημοποίηση της παραμονής του, ο Γιώργος Πρίντεζης δήλωσε: "Δεν υπήρξε καν διαπραγμάτευση με τους Προέδρους. Στην ουσία ήταν άλλη μια φιλική κουβέντα. Θεωρώ τον εαυτό μου ευλογημένο που συνεχίζω στον Ολυμπιακό. Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να μπορέσει τη νέα σεζόν να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα και να δει ξανά την ομάδα του από κοντά. Εύχομαι η ομάδα μας να βγάζει υγεία και μαχητικότητα.

Να έχουμε δίψα και να πετύχουμε τους στόχους μας, κάτι που δυστυχώς δεν καταφέραμε τα προηγούμενα χρόνια. Να είμαστε μια ομάδα που θα την αγαπήσει και θα την στηρίξει ο κόσμος και στις νίκες και στις ήττες.

Εύχομαι να έχουμε υγεία και σύντομα να βρεθεί μια λύσει σε όλο αυτό που ζούμε λόγω πανδημίας, ώστε να γεμίσουν ξανά τα γήπεδα, έχοντας διασφαλίσει πάνω από όλα πως δεν θα τεθεί σε κίνδυνο κανενός η υγεία".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ