ΟΠΑΠ FINAL 8

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην Game Night: "Όσο είμαι εδώ, να πάει ο Ολυμπιακός όσο πιο ψηλά γίνεται".

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην Game Night
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην Game Night PRINT SCREEN

Ο Γιώργος Μπαρζώκας μίλησε στη Game Night του SPORT24 αναφέρθηκε στο μπάσκετ που παίζει ο Ολυμπιακός και τόνισε πως νιώθει γεμάτος γι' αυτό που βιώνει στους ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε απόλυτα απέναντι στο Περιστέρι, επικράτησε με 85-57 και έφτασε στην 11η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στην Game Night και τόνισε πως όσο βρίσκεται στους ερυθρόλευκους θα βοηθάει την ομάδα του να ανεβαίνει όσο πιο ψηλά γίνεται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπαρτζώκα:

Για τις τρεις νίκες μέσα σε τρεις ημέρες: "Το πρόγραμμα ήταν βαρύ, απαιτητικά παιχνίδια με πίεση. Έχουμε σε εκτίμηση όλες τις ομάδες. Ο Άρης βγάζει ενέργεια. Ο Παναθηναϊκός είναι ο Παναθηναϊκός που πριν και κατά την διάρκεια έχει αντίκτυπο τι συμβαίνει στον αντίπαλο. Στον τελικό είχαμε υπεροπλία. Δεν ξέρω αν γράφουμε ιστορία, αλλά είμαστε χαρούμενοι".

Για το αν ο Ολυμπιακός παίζει ένα μπάσκετ προς μελέτη: "Δεν συμφωνώ απόλυτα. Απλώς δουλεύουμε και στις δύο πλευρές του γηπέδου, έχουμε αλτρουιστές παίκτες, που δεν μαζέψαμε σε μία μέρα εδώ. Η διοίκηση με υπέγραψε για 2.5 χρόνια και με ανανέωσε για τρία χρόνια, δείχνει ότι με εμπιστεύεται. Εγώ διαλέγω τους παίκτες για να φτιάξω την ομάδα που θεωρώ ότι μπορεί να κερδίσει. Είναι κάτι πολύ συνολικό, αυτό που βλέπετε δεν είναι μόνο των παικτών ή του προπονητή. Είναι κάτι συνολικό".

Για το γεγονός ότι έχει μπει στη λίστα με προπονητές με πολλούς τίτλους: "Είναι φανταστικό μόνο που ήρθα στον Ολυμπιακό. Αν μακροημερεύσεις θα πάρεις νίκες και τίτλους. Είμαι χαρούμενος, νιώθω γεμάτος. Αυτό τον απολογισμό θα τον κάνουμε όταν τελειώσει η διαδρομή στον Ολυμπιακό. Όσο είμαι εδώ να πάει η ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται".

Για το αν ανησυχεί για: το γεγονός η ομάδα του έχει φορτσάρει νωρίς :"Έχουμε σταθερά καλή πορεία. Ξεκινήσαμε και λέγανε ότι είναι νωρίς να φορμαριστούμε. Εξακολουθούμε να είμαστε ψηλές θέσεις. Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα ανθρώπων. Προσπαθούμε να αξιοποιήσουμε συνολικά. Κάνουμε μια διαχέιριση με βάση την εμπειρεία μας, αλλά και το ρόστερ".

Για το αν θύμωσε ο Πίτερς: "Μακάρι, το μπάσκετ έχει προκλήσεις. Πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος να απαντήσεις. Μιλάω για όλους. Πρέπει να είσαι έτοιμος, να το αποδεικνύεις κάθε δευτερόλεπτο".

Για το αν του λείπουν Μπαφές και Γκατζούλης: "Μου λείπουν πάρα πολύ. Συναισθηματικά ήταν μεγάλο πρόβλημα, το πρόβλημα υγείας που είχαν. Πέρα από συνεργάτες είμαστε και φίλοι. Είμαι χαρούμενος που σύντομα επιστρέφουν στο 100% καινούργιοι".

Δείτε την Game Night:

TAGS ΟΠΑΠ FINAL 8 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ