VIRAL

Ο Γιόκιτς ήπιε μπύρα με οπαδό που τον πέτυχε σε ιππόδρομο στη Νάπολη

Ο Γιόκιτς ήπιε μπύρα με οπαδό που τον πέτυχε σε ιππόδρομο στη Νάπολη
PRINTSCREEN

Ο Νίκολα Γιόκιτς επισκέφθηκε τον ιππόδρομο στη Νάπολη και κατέληξε να πίνει μπύρα με έναν ιταλό φίλαθλο του μπάσκετ, που δεν δυσκολεύτηκε να τον προσεγγίσει.

Μια αξέχαστη συνάντηση με τον Νίκολα Γιόκιτς είχε ένας Ιταλός φαν του NBA, ο Φρανσέσκο Κρέντο, που έμαθε ότι ο Σέρβος σέντερ βρισκόταν στο ιππόδρομο της Νάπολη και έσπευσε να τον δει από κοντά. Ο πρωταθλητής του NBA με τους Νάγκετς ήταν μάλιστα ιδιαίτερα φιλικός μαζί του, δεχόμενος να πιουν μαζί μία μπύρα.

"Γεια σας παιδιά, είμαι ο Φρανσέσκο Κρέντο και σας γράφω από τη Νάπολη. Χθες το απόγευμα έμαθα ότι ο Νίκολα Γιόκιτς ήταν στον ιππόδρομο Αγνάνο, στην πόλη μου, για να ακολουθήσει το νέο του άλογο, την Έμιλι Παν. Αφού περιηγήθηκα σε όλο τον ιππόδρομο, στο ύψος των στάβλων είδα έναν άνθρωπο πολύ μεγαλύτερο από τα άλογα.

Κανείς, πέρα από δύο συνοδούς, δεν ήξερε ποιος ήταν αυτός ο γίγαντας και, ανενόχλητος, ήμουν ο μόνος που τον πλησίασα για να του πω ένα γεια. Μου χάρισε ένα πλατύ χαμόγελο όταν τον φώναξα με το όνομά του, ανταλλάξαμε λίγα λόγια και ήταν πολύ χαρούμενος που του πρόσφερα μια μπύρα Peroni που είχα στο σακίδιο μου. Για πάντα στην καρδιά. Πιστεύω ότι είναι ένας μοναδικός χαρακτήρας στην παγκόσμια αθλητική σκηνή", έγραψε αναλυτικά ο Ιταλός οπαδός.

TAGS VIRAL NBA ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ