ΑΠΟΣΤΟΛΗ MUNDOBASKET

Ο Γιοχάνες Φόγκτμαν στο SPORT24: "Σε 20 χρόνια θα υπάρχουν πολλά παιδιά στη Γερμανία που θα λέγονται Ντένις και Φραντς"

Ο Γιοχάνες Φόγκτμαν στο SPORT24: "Σε 20 χρόνια θα υπάρχουν πολλά παιδιά στη Γερμανία που θα λέγονται Ντένις και Φραντς"
FIBA.BASKETBALL

Η ομάδα του Γκόρντον Χέρμπερτ πανηγυρίζει. Η Γερμανοί αρχίζουν να βλέπουν το μπάσκετ με άλλο μάτι και ο Γιοχάνες Φόργκτμαν δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του για αυτό. Διαβάστε όσα δήλωσε στο SPORT24 μετά τη θριαμβευτική νίκη κόντρα στις ΗΠΑ.

Η απίθανη Γερμανία υπέταξε τις ΗΠΑ και έκλεισε θέση στον μεγάλο τελικό του MundoBasket 2023. Κάνοντας το αυτό, κατάφερε να στρέψει τα βλέμματα των γερμανών στο μπάσκετ, ένα άθλημα που δεν είναι το πρώτο σε δημοφιλία στη χώρα. Σε αυτό στάθηκε ο Γιοχάνες Φόγκτμαν στις δηλώσεις που παραχώρησε στο SPORT24 μετά το θρίαμβο της ομάδας του Γκόρντον Χέρμπερτ.

"Χαιρόμαστε που κερδίσαμε την προσοχή. Προφανώς το ποδόσφαιρο είναι το πρώτο σε δημοφιλία σπορ στη Γερμανία. Μια στο τόσο καταφέρνουμε κι εμείς να λάβουμε προσοχή. Πέρσι στο EuroBasket κάναμε εξαιρετική δουλειά. Προφανώς και φέτος αυτό το τουρνουά είναι ένα όνειρο. Όλα είναι με το μέρος μας. Είμαστε ένα ενωμένο γκρουπ και ο κόσμος αρχίζει να το αναγνωρίζει αυτό. Είναι απίστευτο. Δεν έχω λόγια. Δεν μπορώ να περιγράψω το τι αισθανόμαστε αυτή τη στιγμή. Αυτή η νίκη είναι κάτι που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ.

Σε 20 χρόνια θα υπάρχουν πολλοί παίκτες που θα λέγονται Φρατνς και Ντένις. Τα παιδιά στη Γερμανία θα αρχίσουν να παίζουν μπάσκετ μετά από αυτό. Όσο κεντρίζει την προσοχή, ο κόσμος θα αρχίσει να καταλαβαίνει ότι το μπάσκετ είναι ένα σπουδαίο άθλημα.

Δεν θα με ακούσετε ποτέ να λέω ότι αυτή η ομάδα είναι καλύτερη από εκείνη της εποχής του Ντιρκ Νοβίτσκι. Προφανώς έχουμε μία εξαιρετική ομάδα. Έχουμε την ευκαιρία να πετύχουμε κάτι ιστορικό. Θα κάνουμε τα πάντα για να προετοιμαστούμε πνευματικά για αυτό το ματς. Αυτό είναι το πιο σημαντικό, το πνευματικό σκέλος. Όλοι είμαστε ενθουσιασμένοι, αλλά θα πρέπει να προσγειωθούμε", ανέφερε ενδεικτικά ο ψηλός της Αρμάνι.

Tο SPORT24 στις Φιλιππίνες

Το SPORT24 βρίσκεται στις Φιλιππίνες για το Mundobasket 2023. Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων του Mundobasket 2023, παρακολούθησε το Mundobasket live στο Matchcenter και κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ MUNDOBASKET ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ