ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο γιατρός που έχει χειρουργήσει τον Έβανς μίλησε για τον τραυματισμό του: “Ένιωσα σαν το δικό μου παιδί να είχε πέσει ξανά κάτω”

EUROKINISSI

Ο γιατρός που έχει χειρουργήσει δύο φορές τον Κίναν Έβανς μίλησε στο BasketNews για τον νέο τραυματισμό του παίκτη.

Ο γιατρός που έχει κάνει επέμβαση δις στον Κίναν Έβανς, Ριμτάουτας Γκούντας, μίλησε στο BasketNews για τον νέο τραυματισμό του Αμερικανού γκαρντ, εκφράζοντας τα άσχημα συναισθήματα που ένιωσε όταν είδε ότι χτύπησε.

“Φυσικά, ήξερα ότι θα έπαιζε σε εκείνο το παιχνίδι. Το περίμενα όπως όλοι οι άλλοι. Συγκινήθηκα κιόλας όταν όλοι τον χειροκρότησαν καθώς έμπαινε στο παιχνίδι. Εφόσον έχω δουλέψει πολύ πάνω του, εκείνη τη στιγμή ένιωσα τρομερή χαρά, αλλά όταν χτύπησε το πόδι του… αυτό το συναίσθημα ήταν απαίσιο. Ένιωσα σαν το δικό μου παιδί να είχε πέσει ξανά κάτω.

Η πρώτη μου σκέψη ήταν: περίμενε, είναι το ίδιο πόδι που χειρουργήσα ή όχι; Κατά κάποιο τρόπο, δεν μπορούσα να πιστέψω ότι θα μπορούσε να είναι το ίδιο σημείο, γιατί όλα εκεί είναι τέλεια. Τότε συνειδητοποίησα ότι ήταν το άλλο πόδι. Φυσικά, το συναίσθημα ήταν απαίσιο. Οι φίλοι άρχισαν να τηλεφωνούν, δεν σήκωσα το τηλέφωνο, γιατί σε αυτή την περίπτωση ήταν αδύνατο να μιλήσω”, ήταν τα λόγια του Λιθουανού γιατρού.

Ο Κίναν Έβανς έπαθε ρήξη αχιλλείου στο αριστερό πόδι, μόλις στο δεύτερο παιχνίδι μετά την επιστροφή του στη δράση από πολύμηνη απουσία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ