ΟΠΑΠ FINAL 8

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στο SPORT24: "Έχω πάρει από κοντά τον Ράιτ για να εγκληματιστεί πιο γρήγορα"

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στο SPORT24: "Έχω πάρει από κοντά τον Ράιτ για να εγκληματιστεί πιο γρήγορα"
24 MEDIA CREATIVE TEAM / KONSTANTINOS BADOUNAS

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στα ημιτελικά του Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε στο SPORT24 για το δίδαγμα από το ματς με το Περιστέρι bwin, για την νοοτροπία του "ένα ματς τη φορά", αλλά και για τα μαθήματα που παραδίδει στον νεοφερμένο Μόουζες Ράιτ.

Ο Ολυμπιακός έδειξε το σοβαρό του πρόσωπο απέναντι στο Περιστέρι bwin (87-68) και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ, εκεί όπου θα βρει απέναντι του τον Προμηθέα (17/2, 21:00, COSMOTE SPORT 5/ΣΚΑΪ και LIVE από το SPORT24).

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλει να διατηρήσει τα σκήπτρα της και να σηκώσει την κούπα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στα Δύο Αοράκια του Ηρακλείου, έχει μάθει όμως να μην προτρέχει και να πηγαίνει βήμα-βήμα, όπως τόνισε και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στο SPORT24 μετά την νίκη απέναντι στο σύνολο του Βασίλη Σπανούλη.

Ο διεθνής Έλληνας γκαρντ αποκάλυψε ακόμα πως κάνει...ταχύρυθυμα μαθήματα στο νεότερο μέλος των Πειραιωτών, τον Μόουζες Ράιτ, τον οποίο έχει πάρει υπό την προστασία του.

Το πρώτο βήμα έγινε. Απομένουν ακόμα δύο;

"Ακριβώς έτσι, πάμε βήμα-βήμα. Ήταν ένα παιχνίδι μεγάλης έντασης. Το Περιστέρι έπαιξε με δύναμη και πολλές επαφές. Θεωρώ ότι αυτό μας έκανε καλό, προκειμένου να καταλάβουμε όλοι ότι κανένα ματς δεν θα είναι εύκολο".

Το ξεκίνημα του ματς δεν ήταν ακριβώς ιδανικό για τον Ολυμπιακό. Μπήκατε ίσως χαλαροί; Τι συνέβη;

"Όχι. Η αλήθεια είναι ότι ξέραμε τι να περιμένουμε από το Περιστέρι. Πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα, πολύ δουλεμένη ομάδα. Μπήκαν κι εκείνοι δυνατά και ήταν κοντά στο σκορ, όμως σταδιακά πήραμε τον έλεγχο".

Υπάρχει μπροστά σας το ματς με τον Προμηθέα. Πάει καθόλου από τώρα όμως η σκέψη σας στον τελικό;

"Όχι, η σκέψη μας είναι μόνο στο επόμενο παιχνίδι και τον επόμενο αντίπαλο. Έτσι λειτουργούμε τόσα χρόνια ως ομάδα. Έτσι έχουμε φτάσει σε αυτό το επίπεδο που βρισκόμαστε τα τελευταία χρόνια. Οπότε συνεχίζουμε σε αυτό το πλάνο".

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε ένα καλό φεγγάρι. Προέρχεστε από ένα σερί νικών σε Ελλάδα και EuroLeague. Θεωρείς ότι πλησιάζετε στο 100% των φετινών δυνατοτήτων σας;

"Όσο περνάει ο καιρός η αλήθεια είναι ότι ανεβαίνουμε ομαδικά. Πλέον μπορούμε και δουλεύουμε σχεδόν όλοι μαζί σε πολύ καλό βαθμό (σσ. με εξαίρερη την απουσία του Νίκολα Μιλουτίνοβ). Δεν ξέρω για το 100%, αλλά σίγουρα αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε όσο καλύτεροι γίνεται πλησιάζοντας προς το τελευταίο κομμάτι της σεζόν".

Ο Μόουζες Ράιτ είναι το πιο πρόσφατο μέλος της ομάδας σας, δείχνει όμως πολύ καλά δείγματα μέχρι στιγμής. Πώς σου φαίνεται η προσαρμογή του;

"Ήταν αυτό που μας έλειπε. Έχει αθλητικότητα και μπορεί να προσφέρει κάτι διαφορετικό σε σχέση με τον Μουστάφα Φαλ και τον Νίκολα Μιλουτίνοβ. Είναι ένα εξαιρετικό παιδί. Τον έχω πάρει από κοντά για να εγκληματιστεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην ομάδα".

Τι του έχεις μάθει δηλαδή;

"Αυτά δεν μπορώ να σας τα πω. Είναι μυστικά (σσ. γέλια). Θεωρώ ότι τα δείχνει στο παρκέ σιγά σιγά".

Το ΟΠΑΠ Final 8 Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr

Final 8 ή αλλιώς τέσσερις ημέρες γεμάτες μπασκετική δράση, που θα αναδείξουν το νικητή του πρώτου τίτλου της χρονιάς. Οκτώ ομάδες θα αναμετρηθούν για να διεκδικήσουν το Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ ΟΠΑΠ και υπόσχονται θέαμα και δράση από τις 15 έως τις 18 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο. Ζεις τον παλμό του Final 8 στο Pamestoixima.gr, με δεκάδες αγορές σε κορυφαίες αποδόσεις και σούπερ προσφορές* για τον νικητή του Κυπέλλου Ελλάδας Μπάσκετ!

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

TAGS ΟΠΑΠ FINAL 8 ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΠΑΠ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ