ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στο SPORT24: "Πίστεψα στον Βασίλη Σπανούλη όσο τίποτα άλλο"

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στο SPORT24: "Πίστεψα στον Βασίλη Σπανούλη όσο τίποτα άλλο"
PRINTSCREEN

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος βρέθηκε στο ΣΕΦ για τη βραδιά του Βασίλη Σπανούλη και μίλησε στον Βασίλη Σκουντή και το SPORT24 για τη συνεργασία του με τον ξεωριστό Kill Bill.

Όλος το μπασκετικός κόσμος βρέθηκε το βράδυ της 17ης Σεπτεμβρίου στο ΣΕΦ για τον Βασίλη Σπανούλη. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στο SPORT24 και τον Βασίλη Σκουντή για τη συνεργασία του με τον V-Span σε επίπεδο Εθνικής Ελλάδας και Ολυμπιακού, τονίζοντας τη μοναδικότητα του κορυφαίου σκόρερ της EuroLeague.

"Ήμουν ευλογημένος που ήμουν προπονητής του Σπανούλη, γιατί τέτοιοι αθλητές δεν βγαίνουν συχνά. Όλα αυτά τα χρόνια και ως βοηθός και παλαιότερα, στον Ολυμπιακό, στον ΠΑΟΚ, στην Εθνική Ελλάδας, στην ΤΣΣΚΑ γνώρισα πολλούς αθλητές υψηλού επιπέδου. Ο Βασίλης είχε όμως κάτι ξεχωριστό, που δεν το έχω συναντήσει ξανά.

Το είχα δει στον Βασίλη στην Εθνική το 2009 και το 2010 και όταν ήρθα στον Ολυμπιακό σαν πρώτος προπονητής, ήξερα τι να περιμένω από τον Βασίλη. Ήξερα ότι αυτός είναι ο ηγέτης μας. Η διαχείριση ήταν πολύ απλή. Πίστεψα στον Βασίλη όσο τίποτα άλλο. Νομίζω ότι ο Βασίλης το έδωσε πίσω στην ομάδα αυτό και έκανε μεγάλα πράγματα", είπε ο κόουτς Σφαιρόπουλος.

TAGS ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ