Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος για τον ηγετικό ρόλο και την ομαδική λειτουργία στην ομιλία του “Basketball – Business”

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, στην ομιλία του “Basketball Business”, μίλησε για τις παράλληλες αρχές της ηγεσίας στον αθλητισμό και στις επιχειρήσεις.
Για τις παράλληλες αρχές της ηγεσίας στον αθλητισμό και στις επιχειρήσεις μίλησε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στην ομιλία του με θέμα “Basketball Business” στη Θεσσαλονίκη.
Αναλυτικά το σχετικό δελτίο τύπου:
“Την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της φαρμακευτικής εταιρείας EPSILON HEALTH στη Θέρμη Θεσσαλονίκης (14ο χλμ Θεσσαλονίκης – Περαίας) η ομιλία του Έλληνα προπονητή καλαθόσφαιρας Γιάννη Σφαιρόπουλου με θέμα: “Basketball – Business”.
Η EPSILON HEALTH, η μεγαλύτερη φαρμακευτική εταιρεία στη Βόρεια Ελλάδα και ο ιδιοκτήτης της κ. Βλάχος Νέστωρ, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 25 χρόνια λειτουργίας της εταιρείας, υποδέχθηκε τον Έλληνα κόουτς του Ερυθρού Αστέρα, τον οποίο παρακολούθησαν όλα τα στελέχη και οι εργαζόμενοί της τόσο δια ζώσης στις εγκαταστάσεις στη Θέρμη όσο και διαδικτυακά στα υποκαταστήματα της εταιρείας στην Αθήνα, στην Πάτρα, στα Γιάννενα, στο Ηράκλειο, στην Χαλκίδα και στην Αλεξανδρούπολη.
Η ομιλία του Γιάννη Σφαιρόπουλου ήταν πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα για τα στελέχη και τους εργαζόμενους στην EPSILON HEALTH, καθώς μίλησε για leadership και οργάνωση μιας εταιρείας – ομάδας, ενώ έγιναν και πολλοί παραλληλισμοί και αναγωγές από το μπάσκετ στην εταιρική ζωή και λειτουργία.
Η εταιρεία ευχαριστεί τον Έλληνα προπονητή για τη συμμετοχή του σε αυτήν την πολύ όμορφη και εποικοδομητική εκδήλωση”.