NBA

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν ξέχασε το "θέατρο" του Μόριτζ Βάγκνερ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν ξέχασε το "θέατρο" του Μόριτζ Βάγκνερ

Έξι μήνες πέρασαν, όμως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν είχε ξεχάσει το διπλό "θέατρο" του Μόριτζ Βάγκνερ από τη μεταξύ τους αναμέτρηση στην Ουάσινγκτον. Δείτε τι είχε συμβεί στον αγώνα Γουίζαρντς - Μπακς ανάμεσα στους δύο αθλητές (VIDEOS).

Η κουτουλιά του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον Μόριτζ Βάγκνερ ήταν το γεγονός της χθεσινής βραδιάς στο ΝΒΑ. Ο Greek Freak αντέδρασε άσχημα μετά από ένα επιθετικό φάουλ που έκανε στον ψηλό των Γουίζαρντς, με τον οποίο έχει πάντως... παρελθόν.

Ο MVP του ΝΒΑ δεν είναι άνθρωπος που ξεχνά, άλλωστε χαρακτηριστική ήταν η κόντρα του με τον Μπρούνο Καμπόκλο που ξεκίνησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κίνας και μεταφέρθηκε στα παρκέ των ΗΠΑ , οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να μη θυμάται όσα είχαν γίνει στην Capital One Arena της Ουάσινγκτον στις 24 Φεβρουαρίου.

Σε εκείνο τον αγώνα, τον οποίο οι Μπακς πήραν με 137-134, ο Βάγκνερ έκανε δύο φορές "θέατρο" απέναντι στον Αντετοκούνμπο.

Στα 4:34 πριν από το τέλος, ο Γιάννης μάζεψε το αμυντικό ριμπάουντ, με τους διαιτητές να εξετάζουν όσα έγιναν στη συνέχεια. Ο Βάγκνερ υποστήριξε ότι ο σταρ των Μπακς του έριξε αγκωνιά, ωστόσο δεν υπήρξε ποτέ επαφή ανάμεσά τους με το replay να δείχνει την αλήθεια.

Λίγο αργότερα, 1:36 πριν από το τέλος της αναμέτρησης, οι δυο τους συναντήθηκαν σε επίθεση της ομάδας του Μιλγουόκι με το σκορ στο 118-121. Ο Αντετοκούνμπο έσπρωξε ελάχιστα τον Βάγκνερ, εκείνος αντέδρασε υπερβολικά και οι διαιτητές χρέωσαν με έκτο φάουλ τον Greek Freak που αναγκάστηκε να πάει στον πάγκο για το υπόλοιπο του αγώνα.

Δείτε τις δύο φάσεις από εκείνον τον αγώνα:





TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ