ΙΣΠΑΝΙΑ

Ο Γιάκα Λάκοβιτς έβαλε τέλος στα σενάρια και δήλωσε πιστός στην Γκραν Κανάρια

Ο Γιάκα Λάκοβιτς έβαλε τέλος στα σενάρια και δήλωσε πιστός στην Γκραν Κανάρια
ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ / INTIME SPORTS

Στη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε στο Radio Marca, ο Γιάκα Λάκοβιτς δήλωσε πιστός στην Γκραν Κανάρια και τον προγραμματισμό που έχει γίνει με τον ισπανικό σύλλογο.

Από την στιγμή που αποχώρησε από την Ακαδημία της Μπαρτσελόνα κι άρχισε να εργάζεται ως πρώτος προπονητής, ο Γιάκα Λάκοβιτς έφτιαχνε διαρκώς το όνομά του. Ο 44χρονος τεχνικός έχτισε το οικοδόμημα της Ουλμ (από το 2019-'22) και έστειλε τον Κίλιαν Χέιζ στο NBA Draft του 2020, με τα αποτελέσματα να τον δικαιώνουν απόλυτα.

Κάπως έτσι, η Γκραν Κανάρια τον εμπιστεύτηκε το περσινό καλοκαίρι και δικαιώθηκε. Η σπουδαία πορεία που έχει διαγράψει με την ισπανική ομάδα δεν άργησε να βάλει το όνομά του σε μεταγραφικά σενάρια, που αφορούν δύο ομάδες τις οποίες υπηρέτησε ως παίκτης: τον Παναθηναϊκό και την Μπαρτσελόνα.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο Radio Marca την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου όμως, ο Γιάκα Λάκοβιτς φρόντισε να "ξεκόψει" οποιοδήποτε σενάριο αποχώρησης. "Αυτή την στιγμή, η Γκραν Κανάρια είναι το ιδανικό κλαμπ και το ιδανικό μέρος για μένα και την οικογένειά μου. Δεν έχω λόγο να μην θέλω να μείνω, στόχος να συνεχίσω εδώ και να παλέψω με τον σύλλογο για επιτυχίες" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παρεμπιπτόντως, στην Ισπανία έχουν ήδη προκύψει δημοσιεύματα που καταγράφουν την πρόθεση της Γκραν Κανάρια να προχωρήσει σε πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του, μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ